کتاب لغت

fa ‫کار‬   »   gu કામ કરવા

‫55 [پنجاه و پنج]‬

‫کار‬

‫کار‬

55 [પંચાવન]

55 [Pan̄cāvana]

કામ કરવા

kāma karavā

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی گجراتی بازی بیشتر
‫شغل شما چیست؟‬ તમે તમારા જીવનનુું ગુજરાન ચલાવવા શું કરો છો? તમે તમારા જીવનનુું ગુજરાન ચલાવવા શું કરો છો? 1
k--a-k-ravā kāma karavā
‫شوهر من پزشک است.‬ મારા પતિ વ્યવસાયે ડૉક્ટર છે. મારા પતિ વ્યવસાયે ડૉક્ટર છે. 1
kāma-k--avā kāma karavā
‫من نیمه وقت به عنوان پرستار کار می‌کنم.‬ હું નર્સ તરીકે પાર્ટ ટાઇમ કામ કરું છું. હું નર્સ તરીકે પાર્ટ ટાઇમ કામ કરું છું. 1
t-m---amār---ī-a---uuṁ gu-ar--a ---ā--v- -u----r- --ō? tamē tamārā jīvananuuṁ gujarāna calāvavā śuṁ karō chō?
‫به زودی حقوق بازنشستگی ما پرداخت می‌شود.‬ અમને જલ્દી પેન્શન મળશે. અમને જલ્દી પેન્શન મળશે. 1
t-m- -am--- --v-n-nu-ṁ ---a--na ---āva-ā--u--k-r--chō? tamē tamārā jīvananuuṁ gujarāna calāvavā śuṁ karō chō?
‫اما مالیات ها زیاد هستند.‬ પરંતુ કર વધારે છે. પરંતુ કર વધારે છે. 1
t--ē ta--r- j---n-nu---gu---ān----l-v--- -u--k-rō-ch-? tamē tamārā jīvananuuṁ gujarāna calāvavā śuṁ karō chō?
‫و بیمه درمانی بالا (زیاد) است).‬ અને આરોગ્ય વીમો વધારે છે. અને આરોગ્ય વીમો વધારે છે. 1
Mār- ---i-vy--asā---ḍ--ṭar---hē. Mārā pati vyavasāyē ḍŏkṭara chē.
‫تو می‌خواهی چکاره بشوی؟‬ તમે શું બનવા માંગો છો? તમે શું બનવા માંગો છો? 1
Mā-- --t- -y---sāyē ḍ-k--ra---ē. Mārā pati vyavasāyē ḍŏkṭara chē.
‫من می‌خواهم مهندس بشوم.‬ મારે એન્જિનિયર બનવું છે. મારે એન્જિનિયર બનવું છે. 1
M--- -at- vyav-sā-ē-ḍ-k-----ch-. Mārā pati vyavasāyē ḍŏkṭara chē.
‫من می‌خواهم به دانشگاه بروم‬ હું યુનિવર્સિટીમાં અભ્યાસ કરવા માંગુ છું. હું યુનિવર્સિટીમાં અભ્યાસ કરવા માંગુ છું. 1
H------sa-tar--ē -ā--a---im--k--a kar-ṁ--h-ṁ. Huṁ narsa tarīkē pārṭa ṭāima kāma karuṁ chuṁ.
‫من کارآموز هستم.‬ હું ઇન્ટર્ન છું. હું ઇન્ટર્ન છું. 1
Huṁ -a-sa --rī---pā--- ṭ-i-- -āma--aru- ch--. Huṁ narsa tarīkē pārṭa ṭāima kāma karuṁ chuṁ.
‫درآمدم زیاد نیست.‬ હું બહુ કમાતો નથી. હું બહુ કમાતો નથી. 1
A---ē j-ldī pēn-a-- -a-a--. Amanē jaldī pēnśana maḷaśē.
‫من خارج از کشور کارآموزی می‌کنم.‬ હું વિદેશમાં ઇન્ટર્નશિપ કરું છું. હું વિદેશમાં ઇન્ટર્નશિપ કરું છું. 1
Ama-ē j---ī---n-ana ---aśē. Amanē jaldī pēnśana maḷaśē.
‫این رئیس من است.‬ આ મારા બોસ છે આ મારા બોસ છે 1
A-anē-jaldī--ē--an--ma-a-ē. Amanē jaldī pēnśana maḷaśē.
‫من همکارهای مهربانی (خوبی) دارم.‬ મારી પાસે સારા સાથીદારો છે. મારી પાસે સારા સાથીદારો છે. 1
Pa-a-t---ar--v--h-rē -h-. Parantu kara vadhārē chē.
‫ظهرها همیشه به سلف اداره می‌رویم.‬ અમે હંમેશા જમવાના સમયે કેન્ટીનમાં જઈએ છીએ. અમે હંમેશા જમવાના સમયે કેન્ટીનમાં જઈએ છીએ. 1
P---ntu --r---a---r- ---. Parantu kara vadhārē chē.
‫من به دنبال کار هستم.‬ હું જગ્યા શોધી રહ્યો છું. હું જગ્યા શોધી રહ્યો છું. 1
Pa---tu -a-- ---hā---c--. Parantu kara vadhārē chē.
‫یک سال است که بیکارم.‬ હું એક વર્ષથી બેરોજગાર છું. હું એક વર્ષથી બેરોજગાર છું. 1
An- ā--gya v--ō ----ā----hē. Anē ārōgya vīmō vadhārē chē.
‫در این کشور بیکار زیاد است.‬ આ દેશમાં ઘણા બધા બેરોજગાર છે. આ દેશમાં ઘણા બધા બેરોજગાર છે. 1
Anē-ārōg---vīmō vad---ē ---. Anē ārōgya vīmō vadhārē chē.

‫حافظه نیاز به بیان دارد‬

‫اکثر مردم روز اول مدرسه خود را به یاد دارند.‬ ‫امّا، آنها وقایع قبل از آن را به یاد نمی آورند.‬ ‫ما تقریبا هیچ خاطره ای از سال های اول زندگی خود نداریم.‬ ‫اما چرا؟‬ ‫چرا نمی توانیم تجاربی که در کودکی داشته ایم را به خاطر بیاوریم؟‬ ‫دلیل آن در رشد ما نهفته است.‬ ‫گویائی و حافظه تقریبا در یک زمان ایجاد می شود.‬ ‫و یک فرد برای به خاطر سپردن چیزی، نیاز به بیان دارد.‬ ‫بدین معنی که، او باید کلماتی برای بیان تجربیات خود داشته باشد.‬ ‫دانشمندان آزمایشات مختلفی را با کودکان انجام داده اند.‬ ‫و با انجام این کار، موفّق به کشف جالبی شده اند.‬ ‫به محض این که کودکان شروع به صحبت می کنند، همه وقایع قبل از آن را فراموش می کنند.‬ ‫بنابراین، شروع صحبت کردن مصادف با شروع کار حافظه است.‬ ‫کودکان در سه سال اول زندگی خود مطالب زیادی را می آموزند‬ ‫آنها هر روز مطالب جدیدی را فرا می گیرند.‬ ‫آنها همچنین در این سن تجربیات مهم زیادی کسب می کنند.‬ ‫امّا، تمام آنها فراموش می شوند.‬ ‫روانشناسان این پدیده را به عنوان فراموشی نوزادی می شناسند.‬ ‫فقط چیزهایی که کودکان می توانند آن را نامگذاری کنند، باقی می ماند.‬ ‫حافظه اتوبیوگرافیک، از تجربیات شخصی افراد نگهداری می کند.‬ ‫کار آن مانند یک دفتر خاطرات روزانه است.‬ ‫همه چیز مهم زندگی ما در آن ثبت شده است.‬ ‫بدین طریق، حافظه اتوبیوگرافیک هویت ما را تشکیل می دهد.‬ ‫اما رشد آن بستگی به یادگیری زبان مادری دارد.‬ ‫و ما تنها از راه مکالمه می توانیم آن را فعّال کنیم.‬ ‫البته، چیزهایی که ما به عنوان یک کودک یاد گرفته ایم، واقعا از بین نرفته است.‬ ‫آنها در جایی در مغز ما ذخیره شده اند.‬ ‫ولی ما دیگر نمی توانیم به آنها دسترسی داشته باشیم... - شرم آور است، اینطور نیست؟‬