کتاب لغت

fa ‫فعالیت های تعطیلاتی‬   »   ta விடுமுறை செயல்பாடுகள்

‫48 [چهل و هشت]‬

‫فعالیت های تعطیلاتی‬

‫فعالیت های تعطیلاتی‬

48 [நாற்பத்தி எட்டு]

48 [Nāṟpatti eṭṭu]

விடுமுறை செயல்பாடுகள்

viṭumuṟai ceyalpāṭukaḷ

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫ساحل تمیز است؟‬ இந்த கடற்கரை சுத்தமாக இருக்கிறதா? இந்த கடற்கரை சுத்தமாக இருக்கிறதா? 1
viṭum---i------pā-uk-ḷ viṭumuṟai ceyalpāṭukaḷ
‫آیا ‫می‌شود آنجا شنا کرد؟‬ இங்கு நீந்த முடியுமா? இங்கு நீந்த முடியுமா? 1
viṭ-muṟai-c-yalp----aḷ viṭumuṟai ceyalpāṭukaḷ
‫در آنجا ‫شنا کردن خطرناک نیست؟‬ இங்கு நீந்துவது அபாயகரமானதா? இங்கு நீந்துவது அபாயகரமானதா? 1
i------ṭ--k-rai cu-ta---a ---k-i----? inta kaṭaṟkarai cuttamāka irukkiṟatā?
‫آیا ‫می‌شود اینجا چتر آفتابی کرایه کرد؟‬ இங்கு கடற்கரை குடை வாடகைக்கு கிடைக்குமா? இங்கு கடற்கரை குடை வாடகைக்கு கிடைக்குமா? 1
i-ta-kaṭ-ṟ-a-a- cut----k- i-u-k---t-? inta kaṭaṟkarai cuttamāka irukkiṟatā?
‫آیا ‫می‌شود اینجا صندلی راحتی کرایه کرد؟‬ இங்கு டெக் சேர் வாடகைக்கு கிடைக்குமா? இங்கு டெக் சேர் வாடகைக்கு கிடைக்குமா? 1
i-ta--aṭaṟka--- c-------a -ru-k-ṟatā? inta kaṭaṟkarai cuttamāka irukkiṟatā?
‫آیا ‫می‌شود اینجا قایق کرایه کرد؟‬ இங்கு படகு வாடகைக்கு கிடைக்குமா? இங்கு படகு வாடகைக்கு கிடைக்குமா? 1
I-k--nīnt--muṭi-u--? Iṅku nīnta muṭiyumā?
‫دوست دارم موج سواری کنم.‬ எனக்கு அலைமேல்சறுக்கல் செய்ய வேண்டும். எனக்கு அலைமேல்சறுக்கல் செய்ய வேண்டும். 1
Iṅ-- n--ta-mu-iyu--? Iṅku nīnta muṭiyumā?
‫دوست دارم غواصی کنم.‬ எனக்கு தலைகீழ் பாய்ச்சல் செய்ய வேண்டும். எனக்கு தலைகீழ் பாய்ச்சல் செய்ய வேண்டும். 1
Iṅ-- -īnta m-ṭ--umā? Iṅku nīnta muṭiyumā?
‫دوست دارم اسکی روی آب بروم.‬ எனக்கு நீர்சறுக்கல் செய்ய வேண்டும். எனக்கு நீர்சறுக்கல் செய்ய வேண்டும். 1
Iṅku n--t-v--- ap-yak---mā-a--? Iṅku nīntuvatu apāyakaramāṉatā?
‫آیا ‫می‌شود تخته موج سواری کرایه کرد؟‬ இங்கு அலைமேல்சறுக்கல் செய்யும் பலகை வாடகைக்கு கிடைக்குமா? இங்கு அலைமேல்சறுக்கல் செய்யும் பலகை வாடகைக்கு கிடைக்குமா? 1
Iṅ-u-n-n--va-u --ā-----a-āṉ-tā? Iṅku nīntuvatu apāyakaramāṉatā?
‫آیا ‫می‌شود وسایل غواصی کرایه کرد؟‬ இங்கு ஸ்கூபா கருவி வாடகைக்கு கிடைக்குமா? இங்கு ஸ்கூபா கருவி வாடகைக்கு கிடைக்குமா? 1
Iṅ-- n---u--tu ---y-k-r-m----ā? Iṅku nīntuvatu apāyakaramāṉatā?
‫آیا ‫می‌شود چوب اسکی روی آب کرایه کرد؟‬ இங்கு நீர்சறுக்கல் பலகை வாடகைக்கு கிடைக்குமா? இங்கு நீர்சறுக்கல் பலகை வாடகைக்கு கிடைக்குமா? 1
I-k- --ṭ------i-ku-a- -āṭ---i--- --ṭai-kum-? Iṅku kaṭaṟkarai kuṭai vāṭakaikku kiṭaikkumā?
‫من فقط یک مبتدی هستم.‬ நான் தொடக்க நிலையில் தான் இருக்கிறேன். நான் தொடக்க நிலையில் தான் இருக்கிறேன். 1
I-ku ----ṟka--------- vā---a-k-u---ṭa--ku--? Iṅku kaṭaṟkarai kuṭai vāṭakaikku kiṭaikkumā?
‫من با آن آشنایی دارم.‬ நான் சுமாராகத்தான் செய்வேன். நான் சுமாராகத்தான் செய்வேன். 1
Iṅ-u ka---ka--- -u-a------ka-k-u -iṭaikkumā? Iṅku kaṭaṟkarai kuṭai vāṭakaikku kiṭaikkumā?
‫من در این مورد نسبتاً وارد هستم.‬ நான் நன்றாகவே செய்வேன். நான் நன்றாகவே செய்வேன். 1
I--- ṭ----ēr vā-a--i-ku--i-a----mā? Iṅku ṭek cēr vāṭakaikku kiṭaikkumā?
‫تله اسکی (‫بالابر اسکی) کجاست؟‬ சறுக்கு விளையாட்டு மின்தூக்கி எங்கு இருக்கிறது? சறுக்கு விளையாட்டு மின்தூக்கி எங்கு இருக்கிறது? 1
I-ku ṭek--ēr ---a-----u --ṭa-k--mā? Iṅku ṭek cēr vāṭakaikku kiṭaikkumā?
‫تو وسایل اسکی همراه داری؟‬ உன்னிடம் சறுக்கு விளையாட்டு பலகை இருக்கிறதா? உன்னிடம் சறுக்கு விளையாட்டு பலகை இருக்கிறதா? 1
Iṅ-u--e- cē- --ṭaka-k---k-ṭa-kku--? Iṅku ṭek cēr vāṭakaikku kiṭaikkumā?
‫کفش اسکی همراه داری؟‬ உன்னிடம் சறுக்கு விளையாட்டு பூட்ஸ் இருக்கிறதா? உன்னிடம் சறுக்கு விளையாட்டு பூட்ஸ் இருக்கிறதா? 1
I-ku -a-aku--āṭa-aik-- kiṭ-ik-u--? Iṅku paṭaku vāṭakaikku kiṭaikkumā?

‫زبان تصویر‬

‫یک ضرب المثل آلمانی می گوید: یک عکس، گویا تر از هزار کلمه است.‬ ‫این بیان معنی است که تصویر اغلب سریع تر از گفتار درک می شود.‬ ‫تصاویر همچنین می توانند احساسات را بهتر منتقل کنند.‬ ‫به این دلیل، تبلیغات از تصاویر زیادی استفاده می کند.‬ ‫کار تصویر با گفتار متفاوت است.‬ ‫تصاویر به طور همزمان چند چیز را به ما نشان می دهند.‬ ‫این بدان معنی است که کلّ یک تصویر دارای اثر خاصی است.‬ ‫در حالی که در گفتار، واژه های بسیار بیشتری مورد نیاز است.‬ ‫اما تصویر و گفتار توأم با همدیگر هستند.‬ ‫ما به گفتار برای توصیف یک عکس نیاز داریم.‬ ‫بدین ترتیب، متون بسیاری ابتدا از طریق تصاویر قابل درک هستند.‬ ‫ارتباط بین تصویر و گفتار توسّط زبان شناسان مورد مطالعه قرار گرفته است.‬ ‫این مسئله همچنین این سئوال را مطرح می کند که آیا تصویر برای خود یک زبان محسوب می شود.‬ ‫اگر از چیزی فقط فیلم برداری شده باشد، ما می توانیم به این تصاویر نگاه کنیم.‬ ‫اما پیام این فیلم واقعی نیست.‬ ‫اگر یک تصویر خواسته باشد به عنوان گفتار عمل کند، باید واقعی باشد.‬ ‫هر چه تصویر کوتاه تر باشد، پیام آن واضح تر است.‬ ‫خطوط تصویری نمونه خوبی از این تصاویر هستند.‬ ‫خطوط تصویری نمادهای تصویری ساده و روشنی هستند.‬ ‫آنها جایگزین زبان کلامی، و نوعی از ارتباطات بصری هستند.‬ ‫برای مثال، هر کس خط تصویری "سیگار کشیدن ممنوع " را می شناسد.‬ ‫یک سیگار را در حالی که خطی از میان آن گذشته است را نشان می دهد.‬ ‫در نتیجه جهانی شدن، تصاویر حتِّی اهمّیت بیشتری یافته اند.‬ ‫شما همچنین می توانید زبان تصویر را مطالعه کنید.‬ ‫بر خلاف تصوّر، خط تصویری در سراسر جهان قابل درک نیست.‬ ‫زیرا فرهنگ بر درک ما از تصاویر تاثیر می گذارد.‬ ‫آنچه ما می بینیم بستگی به عوامل مختلف بسیاری دارد.‬ ‫بنابراین برخی از مردم سیگار را فقط به صورت خطوط تاریک می بینند.‬