کتاب لغت

fa ‫رنگ ها‬   »   ta நிறங்கள்

‫14 [چهارده]‬

‫رنگ ها‬

‫رنگ ها‬

14 [பதினான்கு]

14 [Patiṉāṉku]

நிறங்கள்

niṟaṅkaḷ

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫برف سفید است.‬ பனி வெள்ளையாக உள்ளது. பனி வெள்ளையாக உள்ளது. 1
n--aṅ-aḷ niṟaṅkaḷ
‫خورشید زرد است.‬ சூரியன் மஞ்சளாக உள்ளது. சூரியன் மஞ்சளாக உள்ளது. 1
niṟa-k-ḷ niṟaṅkaḷ
‫پرتقال نارنجی است.‬ ஆரஞ்சுப்பழம் ஆரஞ்சு நிறமாக உள்ளது. ஆரஞ்சுப்பழம் ஆரஞ்சு நிறமாக உள்ளது. 1
pa-i-ve-----āk- -ḷḷ-t-. paṉi veḷḷaiyāka uḷḷatu.
‫گیلاس قرمز است.‬ செரிப்பழம் சிவப்பாக உள்ளது. செரிப்பழம் சிவப்பாக உள்ளது. 1
p-ṉi v-ḷḷ-i---a ------. paṉi veḷḷaiyāka uḷḷatu.
‫آسمان آبی است.‬ வானம் நீலமாக உள்ளது. வானம் நீலமாக உள்ளது. 1
pa-i-v--ḷ-iy-k- uḷḷ--u. paṉi veḷḷaiyāka uḷḷatu.
‫چمن سبز است.‬ புல் பச்சையாக உள்ளது. புல் பச்சையாக உள்ளது. 1
Cūr---ṉ ---ca--ka---ḷ-tu. Cūriyaṉ mañcaḷāka uḷḷatu.
‫خاک قهوه ای است.‬ பூமியின் நிறம் பழுப்பு. பூமியின் நிறம் பழுப்பு. 1
C-r-y---m-ñ-a--ka uḷḷat-. Cūriyaṉ mañcaḷāka uḷḷatu.
‫ابر خاکستری است.‬ மேகத்தின் நிறம் சாம்பல். மேகத்தின் நிறம் சாம்பல். 1
Cū-iy-ṉ --ñ----k--u--at-. Cūriyaṉ mañcaḷāka uḷḷatu.
‫لاستیک خودروها سیاه است.‬ டயர்கள் நிறம் கருப்பு. டயர்கள் நிறம் கருப்பு. 1
Ār-ñ---p-----ār-ñ----iṟamāka uḷ---u. Ārañcuppaḻam ārañcu niṟamāka uḷḷatu.
‫برف چه رنگی است؟ سفید.‬ பனி என்ன நிறம்? வெள்ளை. பனி என்ன நிறம்? வெள்ளை. 1
Ār--cuppa--m--r-ñcu-n-ṟa-āk---ḷḷ---. Ārañcuppaḻam ārañcu niṟamāka uḷḷatu.
‫خورشید چه رنگی است؟ زرد.‬ சூரியன் என்ன நிறம்? மஞ்சள். சூரியன் என்ன நிறம்? மஞ்சள். 1
Ā--ñ---paḻa- -ra-cu---ṟam--a--ḷḷa--. Ārañcuppaḻam ārañcu niṟamāka uḷḷatu.
‫پرتقال چه رنگی است؟ نارنجی.‬ ஆரஞ்சுப்பழம் என்ன நிறம்? ஆரஞ்சு நிறம். ஆரஞ்சுப்பழம் என்ன நிறம்? ஆரஞ்சு நிறம். 1
Ce-i--aḻ---civ--p-k----ḷa-u. Cerippaḻam civappāka uḷḷatu.
‫گیلاس چه رنگی است؟ قرمز.‬ செர்ரிபழம் என்ன நிறம்?சிவப்பு. செர்ரிபழம் என்ன நிறம்?சிவப்பு. 1
C--i-paḻa------ppā-----ḷa-u. Cerippaḻam civappāka uḷḷatu.
‫آسمان چه رنگی است؟ آبی.‬ வானம் என்ன நிறம்? நீலம். வானம் என்ன நிறம்? நீலம். 1
Cerip-a-am-c--a-p--- u-ḷa--. Cerippaḻam civappāka uḷḷatu.
‫علف چه رنگی است؟ سبز.‬ புல் என்ன நிறம்? பச்சை. புல் என்ன நிறம்? பச்சை. 1
Vā--m nī-am--a--ḷḷ---. Vāṉam nīlamāka uḷḷatu.
‫خاک چه رنگی است؟ قهوه ای.‬ பூமி என்ன நிறம்? பழுப்பு. பூமி என்ன நிறம்? பழுப்பு. 1
V-----nīl--āk--u----u. Vāṉam nīlamāka uḷḷatu.
‫ابر چه رنگی است؟ خاکستری.‬ மேகம் என்ன நிறம்? சாம்பல் நிறம். மேகம் என்ன நிறம்? சாம்பல் நிறம். 1
V--am --la--ka-uḷḷ---. Vāṉam nīlamāka uḷḷatu.
‫لاستیک خودروها چه رنگی است؟ سیاه.‬ டயர்கள் (உருளிப்பட்டிகள்) என்ன நிறம்?கருப்பு. டயர்கள் (உருளிப்பட்டிகள்) என்ன நிறம்?கருப்பு. 1
Pu- --cca-yāk--uḷ-atu. Pul paccaiyāka uḷḷatu.

‫زنان و مردان متفاوت صحبت می کنند‬

‫همه ما می دانیم که زنان و مردان متفاوت هستند.‬ ‫اما آیا می دانستید که آنها متفاوت صحبت می کنند؟‬ ‫مطالعات متعدّد این را نشان داده اند.‬ ‫زنان الگوهای گفتاری مختلفی نسبت به مردان دارند.‬ ‫آنها اغلب غیر مستقیم و محتاط صحبت می کنند.‬ ‫در مقابل، مردان مستقیم و روشن صحبت می کنند.‬ ‫اما موضوعات صحبت آنها نیز متفاوت است.‬ ‫مردان بیشتر در مورد اخبار، اقتصاد، و یا ورزش صحبت می کنند.‬ ‫زنان ترجیح می دهند در باره موضوعات اجتماعی مانند خانواده و سلامت صحبت کنند.‬ ‫بنابراین مردان دوست دارند تا در مورد حقایق صحبت کنند.‬ ‫زنان ترجیح می دهند در مورد مردم صحبت کنید.‬ ‫قابل توجه است که زنان سعی دارند که زبان "آرامی" داشته باشند.‬ ‫به این معنا که آنها با دقت تر و مودبانه تر صحبت می کنند.‬ ‫زنان سئوالات زیادی مطرح می کنند.‬ ‫زیرا، که آنها به احتمال زیاد به دنبال ایجاد هماهنگی و جلوگیری از درگیریهستند.‬ ‫علاوه بر این، زنان لغات بیشتری برای بیان احساسات دارند.‬ ‫برای مردان، گفتگو اغلب نوعی رقابت است.‬ ‫زبان آنها مشخصا تحریک آمیزتر و پرخاشگرتر است.‬ ‫و مردان در هر روز کمتر از زنان صحبت می کنند.‬ ‫بعضی از محقّقان ادعا می کنند که این به دلیل ساختمان مغز است.‬ ‫زیرا مغز زنان و مردان متفاوت است.‬ ‫بدین معنی که، مراکز صحبت کردن آنها هم ساختار متفاوتی دارند.‬ ‫هرچند به احتمال زیاد عوامل دیگری هم بر زبان ما تأثیر دارند.‬ ‫علم مدتی است که در این زمینه کشفی نکرده است.‬ ‫اما به هر حال، زن و مرد کاملا به یک زبان متفاوت صحبت نمی کنند.‬ ‫سوء تفاهم نباید صورت بگیرد.‬ ‫روش های زیادی برای برقراری ارتباط موفقیت آمیز وجود دارد.‬ ‫ساده ترین آن : خوب گوش دادن است!‬