کتاب لغت

fa ‫باید کاری را انجام دادن‬   »   ta கட்டாயமாக செய்ய வேண்டியது

‫72 [هفتادودو]‬

‫باید کاری را انجام دادن‬

‫باید کاری را انجام دادن‬

72 [எழுபத்து இரண்டு]

72 [Eḻupattu iraṇṭu]

கட்டாயமாக செய்ய வேண்டியது

kaṭṭāyamāka ceyya vēṇṭiyatu

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫بایستن‬ கட்டாயம் கட்டாயம் 1
k---āyam-ka----ya-v-ṇ-i--tu kaṭṭāyamāka ceyya vēṇṭiyatu
‫من باید نامه را بفرستم.‬ நான் இந்த கடிதத்தை கட்டாயமாக தபாலில் சேர்க்க வேண்டும். நான் இந்த கடிதத்தை கட்டாயமாக தபாலில் சேர்க்க வேண்டும். 1
ka--āyamāka-c------ēṇṭ-ya-u kaṭṭāyamāka ceyya vēṇṭiyatu
‫من باید پول هتل را پرداخت کنم.‬ நான் கட்டாயமாக ஹோட்டலுக்கு கட்டணம் செலுத்த வேண்டும். நான் கட்டாயமாக ஹோட்டலுக்கு கட்டணம் செலுத்த வேண்டும். 1
kaṭ---am kaṭṭāyam
‫تو باید زود از خواب بلند شوی.‬ நீ கட்டாயமாக சீக்கிரம் எழுந்திருக்க வேண்டும். நீ கட்டாயமாக சீக்கிரம் எழுந்திருக்க வேண்டும். 1
ka-ṭā--m kaṭṭāyam
‫تو باید خیلی کار کنی.‬ நீ கட்டாயமாக நிறைய வேலை செய்ய வேண்டும். நீ கட்டாயமாக நிறைய வேலை செய்ய வேண்டும். 1
ka--āyam kaṭṭāyam
‫تو باید وقت شناس باشی.‬ நீ கட்டாயமாக எப்பொழுதும் நேரம் தவறாமல் இருக்க வேண்டும். நீ கட்டாயமாக எப்பொழுதும் நேரம் தவறாமல் இருக்க வேண்டும். 1
nāṉ--nt- -a-itat--- kaṭṭā--m-ka t--ā-------kk- vē-ṭ--. nāṉ inta kaṭitattai kaṭṭāyamāka tapālil cērkka vēṇṭum.
‫او باید بنزین بزند (در باک بنزین بریزد).‬ அவனுக்கு கட்டாயம் பெட்ரோல் போட வேண்டும். அவனுக்கு கட்டாயம் பெட்ரோல் போட வேண்டும். 1
nā- -nt--ka--t---ai -------m--a -apāl-- -ēr-k- ----um. nāṉ inta kaṭitattai kaṭṭāyamāka tapālil cērkka vēṇṭum.
‫او باید ماشین را تعمیر کند.‬ அவனுக்கு கட்டாயம் மோட்டார் வண்டியை பழுது பார்க்க வேண்டும். அவனுக்கு கட்டாயம் மோட்டார் வண்டியை பழுது பார்க்க வேண்டும். 1
nāṉ i--- k------t-i-kaṭṭ-y-m-k- t----i--c-rk-a--ēṇ-um. nāṉ inta kaṭitattai kaṭṭāyamāka tapālil cērkka vēṇṭum.
‫او باید ماشین را بشوید.‬ அவனுக்கு கட்டாயம் வண்டியை சுத்தம் செய்ய வேண்டும். அவனுக்கு கட்டாயம் வண்டியை சுத்தம் செய்ய வேண்டும். 1
Nā--ka-ṭāyam-ka -ō--alukk--kaṭṭ---- c---tt- ----u-. Nāṉ kaṭṭāyamāka hōṭṭalukku kaṭṭaṇam celutta vēṇṭum.
‫او (مونث) باید خرید کند.‬ அவளுக்கு கட்டாயம் கடை செல்ல வேண்டும். அவளுக்கு கட்டாயம் கடை செல்ல வேண்டும். 1
N-ṉ----ṭ-ya-----hōṭṭ---k--------ṇ----e-utta----ṭ--. Nāṉ kaṭṭāyamāka hōṭṭalukku kaṭṭaṇam celutta vēṇṭum.
‫او (مونث) باید آپارتمان را تمیز کند.‬ அவளுக்கு கட்டாயம் வீட்டைச் சுத்தம் செய்ய வேண்டும். அவளுக்கு கட்டாயம் வீட்டைச் சுத்தம் செய்ய வேண்டும். 1
N------ṭāy--āk- h-ṭ---u-k- -aṭ-a-am c-lu--a--ēṇṭ-m. Nāṉ kaṭṭāyamāka hōṭṭalukku kaṭṭaṇam celutta vēṇṭum.
‫او (مونث) باید لباسها را بشوید.‬ அவளுக்கு கட்டாயம் துணிகள் துவைக்க வேண்டும். அவளுக்கு கட்டாயம் துணிகள் துவைக்க வேண்டும். 1
Nī--a-ṭ-yamāk- --k-i--- -ḻunt-rukk- vē-ṭu-. Nī kaṭṭāyamāka cīkkiram eḻuntirukka vēṇṭum.
‫ما باید چند لحظه ی دیگر به مدرسه برویم.‬ நாங்கள் உடனே பள்ளிக்கூடம் செல்ல வேண்டும். நாங்கள் உடனே பள்ளிக்கூடம் செல்ல வேண்டும். 1
Nī-ka-ṭ---māka c----r-m --u-t-rukka---ṇṭ--. Nī kaṭṭāyamāka cīkkiram eḻuntirukka vēṇṭum.
‫ما باید چند لحظه ی دیگر سر کار برویم.‬ நாங்கள் உடனே வேலைக்குச் செல்ல வேண்டும். நாங்கள் உடனே வேலைக்குச் செல்ல வேண்டும். 1
N- kaṭṭ---māka -----ram-eḻu-----kk--v-ṇṭu-. Nī kaṭṭāyamāka cīkkiram eḻuntirukka vēṇṭum.
‫ما باید چند لحظه ی دیگر پیش دکتر برویم.‬ நாங்கள் உடனே மருத்துவரிடம் செல்ல வேண்டும். நாங்கள் உடனே மருத்துவரிடம் செல்ல வேண்டும். 1
Nī kaṭ-ā-------n--aiy- vēla- ce-y- -ēṇ---. Nī kaṭṭāyamāka niṟaiya vēlai ceyya vēṇṭum.
‫شما باید منتظر اتوبوس باشید.‬ நீங்கள் எல்லோரும் பேருந்துக்கு காத்திருக்க வேண்டும். நீங்கள் எல்லோரும் பேருந்துக்கு காத்திருக்க வேண்டும். 1
N--ka-ṭā--m--- -i----- ---ai--e----vē---m. Nī kaṭṭāyamāka niṟaiya vēlai ceyya vēṇṭum.
‫شما باید منتظر قطار باشید.‬ நீங்கள் எல்லோரும் ரயிலுக்கு காத்திருக்க வேண்டும். நீங்கள் எல்லோரும் ரயிலுக்கு காத்திருக்க வேண்டும். 1
N- k--ṭā---āk---i--i-a-vēla------a---ṇṭum. Nī kaṭṭāyamāka niṟaiya vēlai ceyya vēṇṭum.
‫شما باید منتظر تاکسی باشید.‬ நீங்கள் எல்லோரும் வாடகை வண்டிக்கு காத்திருக்க வேண்டும். நீங்கள் எல்லோரும் வாடகை வண்டிக்கு காத்திருக்க வேண்டும். 1
Nī -a--āy----a -ppoḻutum n---m -a-aṟ---l---ukk--vē-ṭ--. Nī kaṭṭāyamāka eppoḻutum nēram tavaṟāmal irukka vēṇṭum.

‫چرا زبان های مختلف زیادی وجود داردند؟‬

‫امروزه بیش از 6،000 زبان مختلف در سراسر جهان وجود دارد.‬ ‫به این دلیل ما نیاز به مترجم و مترجم شفاهی داریم.‬ ‫در زمان های بسیار قدیم، همه به یک زبان صحبت می کردند.‬ ‫زمانی که مردم شروع به مهاجرت کردند، این وضعیت تغییر کرد.‬ ‫آنها میهن آفریقایی خود را ترک کردند و در سراسر جهان پراکنده شدند.‬ ‫این جدایی جغرافیائی باعث جدایی زبانی گردید.‬ ‫زیرا هر قومی برای خود یک نوع وسیله ارتباطی بوجود آورد.‬ ‫بسیاری از زبان های مختلف تکامل یافته زبان های اولیّه هستند.‬ ‫اما انسان هیچوقت برای مدّت طولانی در یک محل نماند.‬ ‫در نتیجه زبانها به طور فزاینده ای از یکدیگر جدا شدند.‬ ‫دیگر در این مسیر نمی توان ریشه مشترکی را یافت.‬ ‫بعلاوه، هیچ قومی برای هزاران سال در انزوا زندگی نکرده است.‬ ‫و همیشه با مردمان دیگر در تماس بوده اند.‬ ‫و این امر زبان را تغییر داد.‬ ‫آنها عناصری را از زبان های خارجی گرفتند یا در آن ادغام شدند.‬ ‫به این دلیل، پیشرفت زبان هرگز متوقف نشد.‬ ‫بنابراین، مهاجرت و تماس با مردم با یکدیگر دلیل تنوّع زبانهاست.‬ ‫اما، سئوال دیگر این است که چرا این تعداد زبان های مختلف وجود دارد.‬ ‫هر تحوّلی برای خود مقررات خاصی دارد.‬ ‫بنابراین باید دلیلی برای این که چرا زبان ها این گونه هستند وجود داشته باشد.‬ ‫به این دلایل دانشمندان سال ها به این مسئله علاقمند بوده اند.‬ ‫آنها مایلند بدانند که چرا زبان ها به صورت های مختلف تکامل پیدا کرده اند.‬ ‫برای تحقیق در این مورد باید به تاریخ زبان مراجعه کرد.‬ ‫سپس می توان تشخیص داد که چه چیزی و در چه زمانی تغییر کرده است.‬ ‫هنوز معلوم نیست که چه عاملی در تکامل زبانها مؤثر بوده است.‬ ‫به نظر می رسد که عوامل فرهنگی مهم تر از عوامل بیولوژیکی هستند.‬ ‫بدین ترتیب، تاریخ مردم مختلف زبان آنها راشکل داده است.‬ ‫مسلما، زبان بیش از آنچه ما می دانیم به ما می گوید...‬