単語

形容詞を学ぶ – グジャラート語

cms/adjectives-webp/132595491.webp
સફળ
સફળ વિદ્યાર્થીઓ
saphaḷa
saphaḷa vidyārthī‘ō
成功している
成功している学生
cms/adjectives-webp/78306447.webp
વાર્ષિક
વાર્ષિક વૃદ્ધિ
vārṣika
vārṣika vr̥d‘dhi
毎年
毎年の増加
cms/adjectives-webp/83345291.webp
આદર્શ
આદર્શ શરીરનું વજન
ādarśa
ādarśa śarīranuṁ vajana
理想的な
理想的な体重
cms/adjectives-webp/110722443.webp
ગોળ
ગોળ બોલ
gōḷa
gōḷa bōla
丸い
丸いボール
cms/adjectives-webp/105388621.webp
દુ:ખી
દુ:ખી બાળક
du:Khī
du:Khī bāḷaka
悲しい
悲しい子供
cms/adjectives-webp/94354045.webp
વિવિધ
વિવિધ રંગના પેન્સિલ
vividha
vividha raṅganā pēnsila
異なる
異なる色の鉛筆
cms/adjectives-webp/130292096.webp
શરાબી
શરાબી પુરુષ
śarābī
śarābī puruṣa
酔っ払っている
酔っ払った男
cms/adjectives-webp/70910225.webp
નજીક
નજીક લાયનેસ
najīka
najīka lāyanēsa
近い
近くのライオン
cms/adjectives-webp/103342011.webp
વિદેશી
વિદેશી જોડાણ
vidēśī
vidēśī jōḍāṇa
外国の
外国の絆
cms/adjectives-webp/131024908.webp
સક્રિય
સક્રિય આરોગ્ય પ્રોત્સાહન
sakriya
sakriya ārōgya prōtsāhana
活動的な
健康増進のための活動
cms/adjectives-webp/97036925.webp
લાંબું
લાંબી વાળ
lāmbuṁ
lāmbī vāḷa
長い
長い髪
cms/adjectives-webp/166838462.webp
પૂર્ણ
પૂર્ણ ટાકલું
pūrṇa
pūrṇa ṭākaluṁ
完全な
完全な禿げ