単語

形容詞を学ぶ – グジャラート語

cms/adjectives-webp/96198714.webp
ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ

khōlāyēluṁ ḍabbō


開いている
開かれた箱
cms/adjectives-webp/110722443.webp
ગોળ
ગોળ બોલ
gōḷa

gōḷa bōla


丸い
丸いボール
cms/adjectives-webp/82786774.webp
આધારશ
દવાઓના આધારપર રોગી
ādhāraśa

davā‘ōnā ādhārapara rōgī


依存している
薬物依存症患者
cms/adjectives-webp/40936776.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ પવન ઊર્જા
upalabdha

upalabdha pavana ūrjā


利用可能
利用可能な風力
cms/adjectives-webp/107298038.webp
પરમાણુવીય
પરમાણુવીય વિસ્ફોટ
paramāṇuvīya

paramāṇuvīya visphōṭa


原子の
原子爆発
cms/adjectives-webp/88260424.webp
અજાણ્યો
અજાણ્યો હેકર
ajāṇyō

ajāṇyō hēkara


未知の
未知のハッカー
cms/adjectives-webp/127929990.webp
ધ્યાનપૂર્વક
ધ્યાનપૂર્વક કાર ધોવું
dhyānapūrvaka

dhyānapūrvaka kāra dhōvuṁ


丁寧な
丁寧な車の洗車
cms/adjectives-webp/125831997.webp
ઉપયોગયોગ્ય
ઉપયોગયોગ્ય અંડાં
upayōgayōgya

upayōgayōgya aṇḍāṁ


使用可能な
使用できる卵
cms/adjectives-webp/133909239.webp
વિશેષ
એક વિશેષ સફરજાન
viśēṣa

ēka viśēṣa sapharajāna


特別な
特別なリンゴ
cms/adjectives-webp/132647099.webp
તૈયાર
તૈયાર દૌડકરો
taiyāra

taiyāra dauḍakarō


準備ができている
準備ができているランナー
cms/adjectives-webp/45150211.webp
વફાદાર
વફાદાર પ્રેમનો ચિહ્ન
vaphādāra

vaphādāra prēmanō cihna


忠実
忠実な愛の印
cms/adjectives-webp/102746223.webp
અદયાળ
અદયાળ માણસ
adayāḷa

adayāḷa māṇasa


不親切な
不親切な男