لغتونه
صفتونه زده کړئ – Gujarati

હૃદયસ્પર્શી
હૃદયસ્પર્શી સૂપ
hr̥dayasparśī
hr̥dayasparśī sūpa
مزیدار
د مزیدار شوربه

અધિક
અધિક આવક
adhika
adhika āvaka
اضافی
اضافی ارزښت

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
دستیاب
دستیاب دوا

જૂનું
જૂની સ્ત્રી
jūnuṁ
jūnī strī
زوړ
یوه زوړه ښځه

ડરાવતો
ડરાવતો આવૃત્તિ
ḍarāvatō
ḍarāvatō āvr̥tti
ډاروډار
یو ډاروډار ظاهره

તૂફાની
તૂફાની સમુદ્ર
tūphānī
tūphānī samudra
بادي
د بادي بحر

સહાયક
સહાયક મહિલા
sahāyaka
sahāyaka mahilā
مدد چاره
مدد چاره خانم

લોકપ્રિય
લોકપ્રિય કોન્સર્ટ
lōkapriya
lōkapriya kōnsarṭa
مشهور
یو مشهور کنسرټ

પ્યારા
પ્યારી બિલાડી
pyārā
pyārī bilāḍī
خوږوتیا
یوه خوږوتیا پیشو

શાંત
શાંત સૂચન
śānta
śānta sūcana
چپ
یو چپ اشاره

વિલમ્બિત
વિલમ્બિત પ્રસ્થાન
vilambit
vilambit prasthaan
دیر
دیر راوځل
