لغتونه
صفتونه زده کړئ – Gujarati

ખુલું
ખુલું પરદો
khuluṁ
khuluṁ paradō
خلاص
د خلاص پرده

ઉપસ્થિત
ઉપસ્થિત ઘંટી
upasthita
upasthita ghaṇṭī
حاضر
یو حاضر زنګ

મૈત્રીપૂર્વક
મૈત્રીપૂર્વક પ્રસ્તાવ
maitrīpūrvaka
maitrīpūrvaka prastāva
مهربان
یو مهربان پیښه

એકલ
એકલ કૂતરો
ēkala
ēkala kūtarō
یوازې
د یوازې سړی سپی

ગરીબ
ગરીબ નિવાસ
gareeb
gareeb nivaas
بې ارزښت
بې ارزښت کورونه

મૃદુ
મૃદુ પલંગ
mr̥du
mr̥du palaṅga
نرم
د نرم کړی

કડાક
કડાક ચોકલેટ
kaḍāka
kaḍāka cōkalēṭa
ترش
ترش شوکلیټ

પહેલાનો
પહેલાનો ભાગીદાર
pahēlānō
pahēlānō bhāgīdāra
ځانگړی
ځانگړی همراه

ટૂંકું
ટૂંકુ નજર
ṭūṅkuṁ
ṭūṅku najara
لنډ
یو لنډ لید

પ્યારા
પ્યારી બિલાડી
pyārā
pyārī bilāḍī
خوږوتیا
یوه خوږوتیا پیشو

શાંત
શાંત રહેવાની વિનંતી
śānta
śānta rahēvānī vinantī
ژمنه
د ژمنه کولو خوښښونه

યુવા
યુવા મુકાબલી
yuvā
yuvā mukābalī