لغتونه
صفتونه زده کړئ – Gujarati

ઠંડી
ઠંડી પેય
ṭhaṇḍī
ṭhaṇḍī pēya
ټنګ
ټنګ څښاک

તેડું
તેડો ટાવર
tēḍuṁ
tēḍō ṭāvara
وینی
د وینی برج

ઈમાનદાર
ઈમાનદાર પ્રતિજ્ઞા
īmānadāra
īmānadāra pratijñā
صادق
صادق قسم

ખરાબ
ખરાબ ધમકી
kharāba
kharāba dhamakī
بد
بد ته ګله

મોટું
મોટો માછલી
mōṭuṁ
mōṭō māchalī
ډیر
یو ډیر مچی

હિંસક
હિંસક સંઘર્ષ
hinsaka
hinsaka saṅgharṣa
خشونت پوره
یوه خشونت پوره جګړه

કાંટાળીયું
કાંટાળીયું કાકટસ
kāṇṭāḷīyuṁ
kāṇṭāḷīyuṁ kākaṭasa
خرڅونکی
خرڅونکي ککټونه

પ્રમાણમાં સુંદર
પ્રમાણમાં સુંદર ડ્રેસ
pramāṇamāṁ sundara
pramāṇamāṁ sundara ḍrēsa
ښکلی
یو ښکلی لباس

ઢળાવટી
ઢળાવટો પર્વત
ḍhaḷāvaṭī
ḍhaḷāvaṭō parvata
ډنډ
د ډنډ غره

સમર્થ
સમર્થ દાંત
samartha
samartha dānta
کمال
کمال دندان

લાંબું
લાંબી વાળ
lāmbuṁ
lāmbī vāḷa
اوږد
اوږد ویښتنې
