لغتونه
صفتونه زده کړئ – Gujarati

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ રમતગાળીની જગ્યા
upalabdha
upalabdha ramatagāḷīnī jagyā
موجود
د موجود لوبډل

વફાદાર
વફાદાર પ્રેમનો ચિહ્ન
vaphādāra
vaphādāra prēmanō cihna
وفادار
یو علامت وفادار محبت

ભૂરો
ભૂરી લાકડની દીવાળ
bhūrō
bhūrī lākaḍanī dīvāḷa
بوره
یوه بوره لیک دیوار

દુષ્ટ
દુષ્ટ સહકાર
duṣṭa
duṣṭa sahakāra
بد
د بد همکار

ત્રષ્ણાળું
ત્રષ્ણાળું બિલાડી
Traṣṇāḷuṁ
traṣṇāḷuṁ bilāḍī
تشنه
د تشنه پشو

આવશ્યક
આવશ્યક પાસપોર્ટ
āvaśyaka
āvaśyaka pāsapōrṭa
ضروري
ضروري تذکره

આધુનિક
આધુનિક માધ્યમ
ādhunika
ādhunika mādhyama
نوی
نوی ذریعه

ચાંદીનું
ચાંદીનો વાહન
cāndīnuṁ
cāndīnō vāhana
سپین
یو سپین موټر

દુખી
દુખી પ્રેમ
dukhī
dukhī prēma
ناخوشحال
یو ناخوشحال محبت

ધુમાડી
ધુમાડી સંજ
dhumāḍī
dhumāḍī san̄ja
مېښمېښ
د مېښمېښ وخت

વયસ્ક
વયસ્ક કન્યા
Vayaska
vayaska kan‘yā
بالغ
د بالغ ښځه
