لغتونه
صفتونه زده کړئ – Gujarati

વ્યાપક
વ્યાપક પ્રવાસ
vyāpaka
vyāpaka pravāsa
اوږد
یو اوږد سفر

સ્લોવેનિયાઈ
સ્લોવેનિયાઈ રાજધાની
slōvēniyā‘ī
slōvēniyā‘ī rājadhānī
سلوویني
د سلووینيا پلازمېنځ

મુક્ત
મુક્ત પરિવહન સાધન
mukta
mukta parivahana sādhana
وړیا
د وړیا څرنګتیزه

ફિટ
ફિટ સ્ત્રી
phiṭa
phiṭa strī
جوړ
یو جوړ ښځه

સ્વમાંહણાવેલ
સ્વમાંહણાવેલ એર્ડબેરી પિયુંટ
svamānhaṇāvēla
svamānhaṇāvēla ērḍabērī piyuṇṭa
خپل جوړ شوی
خپل جوړ شوی اورډبری مشروب

વિદેશી
વિદેશી જોડાણ
vidēśī
vidēśī jōḍāṇa
بیلابیلی
بیلابیلی وابستگی

ગંદા
ગંદા સ્પોર્ટશુઝ
gandā
gandā spōrṭaśujha
کثیف
د کثیف ورزشي کوټی

સુંદર
સુંદર કન્યા
sundara
sundara kan‘yā
خوښوونکی
یو خوښوونکی دوچی

કડવું
કડવા ચકોતરા
kaḍavuṁ
kaḍavā cakōtarā
تله
تله پمپلموس

અંગ્રેજી ભાષામાં
અંગ્રેજી ભાષાનું શાળા
aṅgrējī bhāṣāmāṁ
aṅgrējī bhāṣānuṁ śāḷā
انګرېزی ژبې
د انګرېزۍ ژبې مکتب

વિલમ્બિત
વિલમ્બિત પ્રસ્થાન
vilambit
vilambit prasthaan
دیر
دیر راوځل
