単語

形容詞を学ぶ – グジャラート語

cms/adjectives-webp/113978985.webp
અર્ધ
અર્ધ સફળ
ardha

ardha saphaḷa


半分の
半分のリンゴ
cms/adjectives-webp/130972625.webp
સ્વાદિષ્ટ
સ્વાદિષ્ટ પિઝા
svādiṣṭa

svādiṣṭa pijhā


おいしい
おいしいピザ
cms/adjectives-webp/96991165.webp
અતિયાંતિક
અતિયાંતિક સર્ફિંગ
atiyāntika

atiyāntika sarphiṅga


極端な
極端なサーフィン
cms/adjectives-webp/112899452.webp
ભીજેલું
ભીજેલા કપડા
bhījēluṁ

bhījēlā kapaḍā


濡れた
濡れた衣類
cms/adjectives-webp/103211822.webp
ભયાનક
ભયાનક બોક્સર
bhayānaka

bhayānaka bōksara


醜い
醜いボクサー
cms/adjectives-webp/129678103.webp
ફિટ
ફિટ સ્ત્રી
phiṭa

phiṭa strī


元気な
元気な女性
cms/adjectives-webp/116766190.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha

upalabdha davā


入手可能な
入手可能な薬
cms/adjectives-webp/100573313.webp
પ્રિય
પ્રિય પાલતુ પ્રાણી
priya

priya pālatu prāṇī


かわいい
かわいいペット
cms/adjectives-webp/173982115.webp
નારંગી
નારંગી ખુબાણી
nāraṅgī

nāraṅgī khubāṇī


オレンジ色の
オレンジ色のアプリコット
cms/adjectives-webp/90941997.webp
કાયમી
કાયમી સંપત્તિ નિવેશ
kāyamī

kāyamī sampatti nivēśa


永続的な
永続的な資産投資
cms/adjectives-webp/93014626.webp
સારું
સારી શાકભાજી
sāruṁ

sārī śākabhājī


健康的な
健康的な野菜
cms/adjectives-webp/119674587.webp
યૌનિક
યૌનિક લાલસા
yaunika

yaunika lālasā


性的な
性的な欲望