単語

形容詞を学ぶ – グジャラート語

cms/adjectives-webp/171323291.webp
ઓનલાઇન
ઓનલાઇન કનેક્શન
ōnalā‘ina

ōnalā‘ina kanēkśana


オンラインの
オンラインの接続
cms/adjectives-webp/40936776.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ પવન ઊર્જા
upalabdha

upalabdha pavana ūrjā


利用可能
利用可能な風力
cms/adjectives-webp/69435964.webp
મૈત્રીપૂર્વક
મૈત્રીપૂર્વક આલિંગન
maitrīpūrvaka

maitrīpūrvaka āliṅgana


友情の
友情の抱擁
cms/adjectives-webp/133909239.webp
વિશેષ
એક વિશેષ સફરજાન
viśēṣa

ēka viśēṣa sapharajāna


特別な
特別なリンゴ
cms/adjectives-webp/132465430.webp
મૂર્ખ
મૂર્ખ સ્ત્રી
mūrkha

mūrkha strī


ばかな
ばかな女
cms/adjectives-webp/135852649.webp
મુક્ત
મુક્ત પરિવહન સાધન
mukta

mukta parivahana sādhana


無料の
無料の交通機関
cms/adjectives-webp/68983319.webp
ઋણમય
ઋણગ્રસ્ત વ્યક્તિ
r̥ṇamaya

r̥ṇagrasta vyakti


借金を抱えた
借金を抱える人
cms/adjectives-webp/104559982.webp
રોજનું
રોજનું સ્નાન
rōjanuṁ

rōjanuṁ snāna


日常的な
日常的な風呂
cms/adjectives-webp/110248415.webp
મોટું
મોટી સ્વતંત્રતાની પ્રતિમા
mōṭuṁ

mōṭī svatantratānī pratimā


大きい
大きい自由の女神像
cms/adjectives-webp/105383928.webp
લીલું
લીલું શાકભાજી
līluṁ

līluṁ śākabhājī


緑の野菜
cms/adjectives-webp/171244778.webp
દુર્લભ
દુર્લભ પાંડા
durlabha

durlabha pāṇḍā


珍しい
珍しいパンダ
cms/adjectives-webp/93014626.webp
સારું
સારી શાકભાજી
sāruṁ

sārī śākabhājī


健康的な
健康的な野菜