لغت
یادگیری صفت – گجراتی

સક્રિય
સક્રિય આરોગ્ય પ્રોત્સાહન
sakriya
sakriya ārōgya prōtsāhana
فعال
تربیت بدنی فعال

શીતયુક્ત
શીતયુક્ત પ્રદેશ
śītayukta
śītayukta pradēśa
زمستانی
منظره زمستانی

દ્રશ્યમાન
દ્રશ્યમાન પર્વત
draśyamāna
draśyamāna parvata
قابل مشاهده
کوه قابل مشاهده

જરૂરી
જરૂરી ફ્લેશલાઇટ
jarūrī
jarūrī phlēśalā‘iṭa
ضروری
چراغ قوهٔ ضروری

નકારાત્મક
નકારાત્મક સમાચાર
nakārātmaka
nakārātmaka samācāra
منفی
خبر منفی

ભૌતિક
ભૌતિક પ્રયોગ
bhautika
bhautika prayōga
فیزیکی
آزمایش فیزیکی

આડાળ
આડાળ રેખા
āḍāḷa
āḍāḷa rēkhā
افقی
خط افقی

દૂરવર્તી
દૂરવર્તી ઘર
dūravartī
dūravartī ghara
دورافتاده
خانهی دورافتاده

તૈયાર
તૈયાર દૌડકરો
taiyāra
taiyāra dauḍakarō
آماده
دوندگان آماده

મૃદુ
મૃદુ પલંગ
mr̥du
mr̥du palaṅga
نرم
تخت نرم

ધુમાડી
ધુમાડી સંજ
dhumāḍī
dhumāḍī san̄ja
مهآلود
گرگ و میش مهآلود
