لغت
یادگیری صفت – گجراتی

કાયદાકીય
કાયદાકીય સમસ્યા
kāyadākīya
kāyadākīya samasyā
قانونی
مشکل قانونی

તાત્કાલિક
તાત્કાલિક મદદ
tātkālika
tātkālika madada
فوری
کمک فوری

કડવું
કડવા ચકોતરા
kaḍavuṁ
kaḍavā cakōtarā
تلخ
پرتقال های تلخ

મોટું
મોટી સ્વતંત્રતાની પ્રતિમા
mōṭuṁ
mōṭī svatantratānī pratimā
بزرگ
مجسمهٔ آزادی بزرگ

संबंधित
संबंधित हस्तलक्षण
sambandhita
sambandhita hastalakṣaṇa
وابسته
نمادهای وابسته

ઢળાવટી
ઢળાવટો પર્વત
ḍhaḷāvaṭī
ḍhaḷāvaṭō parvata
دندانهدار
کوه دندانهدار

વયસ્ક
વયસ્ક કન્યા
Vayaska
vayaska kan‘yā
بالغ
دختر بالغ

દ્રશ્યમાન
દ્રશ્યમાન પર્વત
draśyamāna
draśyamāna parvata
قابل مشاهده
کوه قابل مشاهده

ખાલી
ખાલી સ્ક્રીન
khālī
khālī skrīna
خالی
صفحهٔ خالی

ઠંડી
ઠંડી પેય
ṭhaṇḍī
ṭhaṇḍī pēya
خنک
نوشیدنی خنک

જરૂરી
જરૂરી ફ્લેશલાઇટ
jarūrī
jarūrī phlēśalā‘iṭa
ضروری
چراغ قوهٔ ضروری
