لغت
یادگیری صفت – گجراتی

દિવાળિયા
દિવાળિયા વ્યક્તિ
divāḷiyā
divāḷiyā vyakti
ورشکسته
فرد ورشکسته

તેડું
તેડો ટાવર
tēḍuṁ
tēḍō ṭāvara
کج
برج کج

ભયાનક
ભયાનક બોક્સર
bhayānaka
bhayānaka bōksara
زشت
بوکسور زشت

થાકેલી
થાકેલી સ્ત્રી
thākēlī
thākēlī strī
خسته
زن خسته

मद्यासक्त
मद्यासक्त पुरुष
madyāsakta
madyāsakta puruṣa
معتاد به الکل
مرد معتاد به الکل

ખાનગી
ખાનગી યાત
khānagī
khānagī yāta
خصوصی
یاخت خصوصی

બંધ
બંધ દરવાજો
bandha
bandha daravājō
بسته
درب بسته

સમજુતદાર
સમજુતદાર ઇન્જીનિયર
samajutadāra
samajutadāra injīniyara
صلاح
مهندس صلاح

પ્રશંસાપાત્ર
પ્રશંસાપાત્ર દૃશ્ય
praśansāpātra
praśansāpātra dr̥śya
عالی
منظرهی عالی

ત્રષ્ણાળું
ત્રષ્ણાળું બિલાડી
Traṣṇāḷuṁ
traṣṇāḷuṁ bilāḍī
تشنه
گربه تشنه

સુંદર
સુંદર ફૂલો
sundara
sundara phūlō
زیبا
گلهای زیبا
