لغت
یادگیری صفت – گجراتی

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
دستیافتنی
داروی دستیافتنی

ખુલું
ખુલું પરદો
khuluṁ
khuluṁ paradō
باز
پردهی باز

યૌનિક
યૌનિક લાલસા
yaunika
yaunika lālasā
جنسی
حرص جنسی

ઝડપી
ઝડપી સ્કીયર
jhaḍapī
jhaḍapī skīyara
سریع
اسکیباز سریع

આધારશ
દવાઓના આધારપર રોગી
ādhāraśa
davā‘ōnā ādhārapara rōgī
وابسته
بیماران وابسته به دارو

અપઠિત
અપઠિત લખાણ
apaṭhita
apaṭhita lakhāṇa
ناخوانا
متن ناخوانا

મૂર્ખ
મૂર્ખ યોજના
mūrkha
mūrkha yōjanā
ابلهانه
نقشه ابلهانه

વિશેષ
વિશેષ રુચિ
viśēṣa
viśēṣa ruci
ویژه
علاقه ویژه

પવિત્ર
પવિત્ર શાસ્ત્ર
pavitra
pavitra śāstra
مقدس
کتاب مقدس

તિગણું
તિગણું મોબાઇલ ચિપ
tigaṇuṁ
tigaṇuṁ mōbā‘ila cipa
سهگانه
چیپ سهگانه تلفن همراه

અમૂલ્ય
અમૂલ્ય હીરા
amūlya
amūlya hīrā
بیقیمت
الماس بیقیمت
