لغت
یادگیری صفت – گجراتی

પ્યારા
પ્યારી બિલાડી
pyārā
pyārī bilāḍī
دوستداشتنی
گربهی دوستداشتنی

જીવંત
જીવંત ઘરની પરિદી
jīvanta
jīvanta gharanī paridī
زنده
نمای جلویی زنده

આક્રોશિત
આક્રોશિત સ્ત્રી
ākrōśita
ākrōśita strī
عصبانی
زن عصبانی

સ્વમાંહણાવેલ
સ્વમાંહણાવેલ એર્ડબેરી પિયુંટ
svamānhaṇāvēla
svamānhaṇāvēla ērḍabērī piyuṇṭa
ساخته دست
مشروب توتفرنگی ساخته دست

ગંદો
ગંદો હવા
gandō
gandō havā
کثیف
هوای کثیف

प्रसन्न
प्रसन्न जोड़ी
prasanna
prasanna jōṛī
خوشحال
جفت خوشحال

ફિટ
ફિટ સ્ત્રી
phiṭa
phiṭa strī
سالم
زن سالم

ચાંદીનું
ચાંદીનો વાહન
cāndīnuṁ
cāndīnō vāhana
نقرهای
واگن نقرهای

બુદ્ધિશીલ
બુદ્ધિશીલ વિદ્યાર્થી
bud‘dhiśīla
bud‘dhiśīla vidyārthī
هوشمند
یک دانشآموز هوشمند

ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
باز
کارتن باز

तापित
तापित तरंगताल
tāpita
tāpita taraṅgatāla
گرمکننده
استخر گرمکننده
