لغت
یادگیری صفت – گجراتی

समतल
समतल अलमारी
samatala
samatala alamārī
افقی
گاردراب افقی

वैद्युतिक
वैद्युतिक पर्वत रेल
vaidyutik
vaidyutik parvat rel
الکتریکی
راهآهن کوهستانی الکتریکی

અજીબ
અજીબ ખોરાકની આદત
ajība
ajība khōrākanī ādata
عجیب
عادت غذا خوردن عجیب

સુંદર
સુંદર ફૂલો
sundara
sundara phūlō
زیبا
گلهای زیبا

દિવાળિયા
દિવાળિયા વ્યક્તિ
divāḷiyā
divāḷiyā vyakti
ورشکسته
فرد ورشکسته

પાગલ
પાગલ સ્ત્રી
pāgala
pāgala strī
دیوانه
زن دیوانه

ગોંડળી યોગ્ય
ત્રણ ગોંડળી યોગ્ય બાળકો
Gōṇḍaḷī yōgya
traṇa gōṇḍaḷī yōgya bāḷakō
قابل اشتباه شناختن
سه نوزاد قابل اشتباه شناختن

બુદ્ધિશીલ
બુદ્ધિશીલ વિદ્યાર્થી
bud‘dhiśīla
bud‘dhiśīla vidyārthī
هوشمند
یک دانشآموز هوشمند

કાંટાળીયું
કાંટાળીયું કાકટસ
kāṇṭāḷīyuṁ
kāṇṭāḷīyuṁ kākaṭasa
خاردار
کاکتوسهای خاردار

કડાક
કડાક ચોકલેટ
kaḍāka
kaḍāka cōkalēṭa
تلخ
شکلات تلخ

ટૂંકું
ટૂંકુ નજર
ṭūṅkuṁ
ṭūṅku najara
کوتاه
نگاه کوتاه
