لغت
یادگیری صفت – گجراتی

ગુપ્ત
ગુપ્ત મીઠાઈ
gupta
gupta mīṭhā‘ī
مخفی
خوردن مخفیانه شیرینی

દૂરવર્તી
દૂરવર્તી ઘર
dūravartī
dūravartī ghara
دورافتاده
خانهی دورافتاده

ઈવેજેલીકલ
ઈવેજેલીકલ પુરોહિત
īvējēlīkala
īvējēlīkala purōhita
پروتستان
کشیش پروتستان

વાસ્તવિક
વાસ્તવિક વિજય
vāstavika
vāstavika vijaya
واقعی
پیروزی واقعی

હોશિયાર
હોશિયાર કન્યા
hōśiyāra
hōśiyāra kan‘yā
باهوش
دختر باهوش

અસતત્ત્વવાદી
અસતત્ત્વવાદી ચશ્મા
asatattvavādī
asatattvavādī caśmā
پوچ
عینک پوچ

તૈયાર
તૈયાર દૌડકરો
taiyāra
taiyāra dauḍakarō
آماده
دوندگان آماده

હલકો
હલકી પર
halakō
halakī para
سبک
پر سبک

ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ પવન ઊર્જા
upalabdha
upalabdha pavana ūrjā
موجود
انرژی بادی موجود

સોનેરી
સોનેરી પગોડા
sōnērī
sōnērī pagōḍā
طلایی
پاگودای طلایی

अवाट
अवाट मार्ग
avaat
avaat maarg
غیرقابل عبور
جاده غیرقابل عبور
