Λεξιλόγιο
Μάθετε Επίθετα – Ταμίλ

சுவையுள்ள
சுவையுள்ள பிஜ்ஜா
cuvaiyuḷḷa
cuvaiyuḷḷa pijjā
νόστιμος
μια νόστιμη πίτσα

காந்தளிக்கும்
ஒரு காந்தளிக்கும் முகவரி
kāntaḷikkum
oru kāntaḷikkum mukavari
λαμπερός
ένα λαμπερό πάτωμα

சுகாதாரமான
சுகாதாரமான காய்கறிகள்
cukātāramāṉa
cukātāramāṉa kāykaṟikaḷ
υγιής
τα υγιεινά λαχανικά

ஆர்வத்துக்குத்தகுதியான
ஆர்வத்துக்குத்தகுதியான திரவம்
ārvattukkuttakutiyāṉa
ārvattukkuttakutiyāṉa tiravam
ενδιαφέρον
το ενδιαφέρον υγρό

அறிவான
அறிவுள்ள பெண்
aṟivāṉa
aṟivuḷḷa peṇ
έξυπνος
το έξυπνο κορίτσι

தனியான
தனியான மரம்
taṉiyāṉa
taṉiyāṉa maram
μεμονωμένος
το μεμονωμένο δέντρο

பழுப்பு
ஒரு பழுப்பு மரம்
paḻuppu
oru paḻuppu maram
καφέ
ένα καφέ ξύλινο τοίχο

வெப்பமான
வெப்பமான சோக்குலன்கள்
veppamāṉa
veppamāṉa cōkkulaṉkaḷ
ζεστός
τα ζεστά καλτσάκια

கடுமையான
கடுமையான விதி
kaṭumaiyāṉa
kaṭumaiyāṉa viti
αυστηρός
ο αυστηρός κανόνας

கடுமையான
கடுமையான தவறு
kaṭumaiyāṉa
kaṭumaiyāṉa tavaṟu
σοβαρός
ένα σοβαρό λάθος

ஒரே முறை
ஒரே முறை உள்ள நீர்வாயு பாதை
orē muṟai
orē muṟai uḷḷa nīrvāyu pātai
μοναδικός
ο μοναδικός υδραγωγός
