لغت
یادگیری صفت – گجراتی

પુરુષ
પુરુષ શરીર
puruṣa
puruṣa śarīra
مردانه
بدن مردانه

મીઠું
મીઠી મિઠાઇ
mīṭhuṁ
mīṭhī miṭhā‘i
شیرین
شیرینی شیرین

મોંઘી
મોંઘી બંગલા
mōṅghī
mōṅghī baṅgalā
گران
ویلا گران

છેલ્લું
છેલ્લું ઇચ્છાશક્તિ
chēlluṁ
chēlluṁ icchāśakti
آخرین
ارادهی آخر

સફેદ
સફેદ દૃશ્ય
saphēda
saphēda dr̥śya
سفید
منظره سفید

ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
باز
کارتن باز

મૃદુ
મૃદુ પલંગ
mr̥du
mr̥du palaṅga
نرم
تخت نرم

વફાદાર
વફાદાર પ્રેમનો ચિહ્ન
vaphādāra
vaphādāra prēmanō cihna
وفادار
نشانهی عشق وفادار

શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ જમવાનું
śrēṣṭha
śrēṣṭha jamavānuṁ
فوقالعاده
غذای فوقالعاده

પીળું
પીળા કેળા
pīḷuṁ
pīḷā kēḷā
زرد
موزهای زرد

દુરવર્તી
દુરવર્તી બાળક
duravartī
duravartī bāḷaka
شرور
کودک شرور
