Λεξιλόγιο
Μάθετε Επίθετα – Ταμίλ

மகிழ்ச்சியான
மகிழ்ச்சியான ஜோடி
makiḻcciyāṉa
makiḻcciyāṉa jōṭi
χαρούμενος
το χαρούμενο ζευγάρι

நலமான
நலமான உத்வேகம்
nalamāṉa
nalamāṉa utvēkam
φιλικός
μια φιλική προσφορά

உண்மை
உண்மை நட்பு
uṇmai
uṇmai naṭpu
αληθινός
αληθινή φιλία

அணு
அணு வெடிப்பு
aṇu
aṇu veṭippu
πυρηνικός
η πυρηνική έκρηξη

நேராக
நேராக நின்ற சிம்பான்ஸி
nērāka
nērāka niṉṟa cimpāṉsi
κάθετος
ο κάθετος χιμπατζής

அருகிலுள்ள
அருகிலுள்ள உறவு
arukiluḷḷa
arukiluḷḷa uṟavu
κοντινός
μια κοντινή σχέση

பெரிய
பெரிய சுதந்திர சிலை
periya
periya cutantira cilai
μεγάλος
το μεγάλο άγαλμα της Ελευθερίας

பயங்கரமான
பயங்கரமான அம்பியல்
payaṅkaramāṉa
payaṅkaramāṉa ampiyal
τρομακτικός
μια τρομακτική ατμόσφαιρα

துவக்க தயாரான
துவக்க தயாரான விமானம்
tuvakka tayārāṉa
tuvakka tayārāṉa vimāṉam
έτοιμος για εκκίνηση
το αεροπλάνο έτοιμο για εκκίνηση

மேகம் மூடிய
மேகம் மூடிய வானம்
mēkam mūṭiya
mēkam mūṭiya vāṉam
συννεφιασμένος
ο συννεφιασμένος ουρανός

அதிக விலை
அதிக விலையான வில்லா
atika vilai
atika vilaiyāṉa villā
ακριβός
η ακριβή βίλα

சூடான
சூடான கமின் தீ
cūṭāṉa
cūṭāṉa kamiṉ tī