Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/122783621.webp
દોગુણું
દોગુણો હેમબર્ગર
dōguṇuṁ
dōguṇō hēmabargara
подвійний
подвійний гамбургер
cms/adjectives-webp/171618729.webp
ઉભો
ઉભો ચટ્ટાણ
ubhō
ubhō caṭṭāṇa
вертикальний
вертикальна скеля
cms/adjectives-webp/100619673.webp
અંબુલ
અંબુલ લિંબુ
ambula
ambula limbu
кислий
кислі лимони
cms/adjectives-webp/131873712.webp
વિશાળ
વિશાળ સૌરિય
viśāḷa
viśāḷa sauriya
гігантський
гігантський динозавр
cms/adjectives-webp/105388621.webp
દુ:ખી
દુ:ખી બાળક
du:Khī
du:Khī bāḷaka
сумний
сумне дитя
cms/adjectives-webp/120789623.webp
પ્રમાણમાં સુંદર
પ્રમાણમાં સુંદર ડ્રેસ
pramāṇamāṁ sundara
pramāṇamāṁ sundara ḍrēsa
прекрасний
прекрасна сукня
cms/adjectives-webp/129050920.webp
પ્રસિદ્ધ
પ્રસિદ્ધ મંદિર
prasid‘dha
prasid‘dha mandira
відомий
відомий храм
cms/adjectives-webp/115703041.webp
અરંગો
અરંગો સ્નાનગૃહ
araṅgō
araṅgō snānagr̥ha
безбарвний
безбарвний ванна кімната
cms/adjectives-webp/130075872.webp
વિનોદી
વિનોદી વેશભૂષા
vinōdī
vinōdī vēśabhūṣā
жартівливий
жартівливий костюм
cms/adjectives-webp/172707199.webp
શક્તિશાળી
શક્તિશાળી સિંહ
śaktiśāḷī
śaktiśāḷī sinha
могутній
могутній лев
cms/adjectives-webp/169449174.webp
અસામાન્ય
અસામાન્ય પંકિ
asāmān‘ya
asāmān‘ya paṅki
незвичайний
незвичайні гриби
cms/adjectives-webp/122063131.webp
તીખું
તીખુ રોટલીપર માંજણું
tīkhuṁ
tīkhu rōṭalīpara mān̄jaṇuṁ
пряний
пряний начинка для хліба