Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/130075872.webp
વિનોદી
વિનોદી વેશભૂષા
vinōdī
vinōdī vēśabhūṣā
жартівливий
жартівливий костюм
cms/adjectives-webp/100613810.webp
તૂફાની
તૂફાની સમુદ્ર
tūphānī
tūphānī samudra
бурхливий
бурхливе море
cms/adjectives-webp/134764192.webp
પ્રથમ
પ્રથમ વસંતના ફૂલો
prathama
prathama vasantanā phūlō
перший
перші весняні квіти
cms/adjectives-webp/170631377.webp
સકારાત્મક
સકારાત્મક દૃષ્ટિકોણ
sakārātmaka
sakārātmaka dr̥ṣṭikōṇa
позитивний
позитивне ставлення
cms/adjectives-webp/111608687.webp
મીઠું
મીઠી મગફળી
mīṭhuṁ
mīṭhī magaphaḷī
солоний
солоні арахіси
cms/adjectives-webp/115703041.webp
અરંગો
અરંગો સ્નાનગૃહ
araṅgō
araṅgō snānagr̥ha
безбарвний
безбарвний ванна кімната
cms/adjectives-webp/101204019.webp
શક્ય
શક્ય વિરુદ્ધ
śakya
śakya virud‘dha
можливий
можлива протилежність
cms/adjectives-webp/132612864.webp
મોટું
મોટો માછલી
mōṭuṁ
mōṭō māchalī
товстий
товста риба
cms/adjectives-webp/132345486.webp
આયરિશ
આયરિશ કિનારો
āyariśa
āyariśa kinārō
ірландський
ірландське узбережжя
cms/adjectives-webp/43649835.webp
અપઠિત
અપઠિત લખાણ
apaṭhita
apaṭhita lakhāṇa
нечитабельний
нечитабельний текст
cms/adjectives-webp/112277457.webp
અસતર્ક
અસતર્ક બાળક
asatarka
asatarka bāḷaka
недбалий
недбале дитина
cms/adjectives-webp/128024244.webp
વાદળી
વાદળી ક્રિસમસ વૃક્ષની ગોળિયાં
vādaḷī
vādaḷī krisamasa vr̥kṣanī gōḷiyāṁ
синій
сині різдвяні кульки