Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/115595070.webp
અરસાંવ
અરસાંવ સાયકલ માર્ગ
arasānva
arasānva sāyakala mārga
беззусильний
беззусильний велосипедний шлях
cms/adjectives-webp/121794017.webp
ઐતિહાસિક
ઐતિહાસિક પુલ
aitihāsika
aitihāsika pula
історичний
історичний міст
cms/adjectives-webp/102474770.webp
અસફળ
અસફળ ઘર શોધવું
asaphaḷa
asaphaḷa ghara śōdhavuṁ
безуспішний
безуспішний пошук квартири
cms/adjectives-webp/173160919.webp
કાચું
કાચું માંસ
kācuṁ
kācuṁ mānsa
сирий
сире м‘ясо
cms/adjectives-webp/169425275.webp
દ્રશ્યમાન
દ્રશ્યમાન પર્વત
draśyamāna
draśyamāna parvata
видимий
видима гора
cms/adjectives-webp/171454707.webp
બંધ
બંધ દરવાજો
bandha
bandha daravājō
закритий
закриті двері
cms/adjectives-webp/126635303.webp
પૂર્ણ
પૂર્ણ કુટુંબ
pūrṇa
pūrṇa kuṭumba
повний
повна сім‘я
cms/adjectives-webp/104193040.webp
ડરાવતો
ડરાવતો આવૃત્તિ
ḍarāvatō
ḍarāvatō āvr̥tti
ліхудий
ліхудє явище
cms/adjectives-webp/96991165.webp
અતિયાંતિક
અતિયાંતિક સર્ફિંગ
atiyāntika
atiyāntika sarphiṅga
екстремальний
екстремальний серфінг
cms/adjectives-webp/82537338.webp
કડાક
કડાક ચોકલેટ
kaḍāka
kaḍāka cōkalēṭa
гіркий
гіркий шоколад
cms/adjectives-webp/130264119.webp
બીમાર
બીમાર સ્ત્રી
bīmāra
bīmāra strī
хворий
хвора жінка
cms/adjectives-webp/39217500.webp
વપરેલું
વપરેલા પરિધાનો
vaparelun
vaparela paridhaano
вживаний
вживані товари