Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/39465869.webp
સમયસીમિત
સમયસીમિત પાર્કિંગ સમય
samayaseemit
samayaseemit paarking samay
терміновий
терміновий час паркування
cms/adjectives-webp/132624181.webp
સાચું
સાચું દિશા
sācuṁ
sācuṁ diśā
правильний
правильний напрямок
cms/adjectives-webp/122463954.webp
દેર
દેરનું કામ
dēra
dēranuṁ kāma
пізний
пізня робота
cms/adjectives-webp/122973154.webp
પથ્થરીલું
પથ્થરીલું રસ્તો
paththarīluṁ
paththarīluṁ rastō
кам‘янистий
кам‘яниста дорога
cms/adjectives-webp/106078200.webp
પ્રત્યક્ષ
પ્રત્યક્ષ હિટ
pratyakṣa
pratyakṣa hiṭa
прямий
пряме влучання
cms/adjectives-webp/70154692.webp
સદૃશ
બે સદૃશ સ્ત્રીઓ
sadr̥śa
bē sadr̥śa strī‘ō
схожий
дві схожі жінки
cms/adjectives-webp/111608687.webp
મીઠું
મીઠી મગફળી
mīṭhuṁ
mīṭhī magaphaḷī
солоний
солоні арахіси
cms/adjectives-webp/172832476.webp
જીવંત
જીવંત ઘરની પરિદી
jīvanta
jīvanta gharanī paridī
живий
живі фасади будинків
cms/adjectives-webp/134719634.webp
વિચિત્ર
વિચિત્ર દાડી
vicitra
vicitra dāḍī
комічний
комічні бороди
cms/adjectives-webp/133966309.webp
ભારતીય
ભારતીય મુખાવસ
bhāratīya
bhāratīya mukhāvasa
індійський
індійське обличчя
cms/adjectives-webp/122063131.webp
તીખું
તીખુ રોટલીપર માંજણું
tīkhuṁ
tīkhu rōṭalīpara mān̄jaṇuṁ
пряний
пряний начинка для хліба
cms/adjectives-webp/126936949.webp
હલકો
હલકી પર
halakō
halakī para
легкий
легке перо