Лексика
Вивчайте прикметники – ґуджаратська

ભયાનક
ભયાનક હાય
bhayānaka
bhayānaka hāya
жахливий
жахлива акула

પ્રસન્ન
પ્રસન્ન જોડા
prasanna
prasanna jōḍā
щасливий
щаслива пара

નાબાળિક
નાબાળિક કન્યા
nābāḷika
nābāḷika kan‘yā
неповнолітній
неповнолітня дівчина

प्यार में
प्यार में जोड़ा
pyaar mein
pyaar mein joda
закоханий
закохана пара

હલકો
હલકી પર
halakō
halakī para
легкий
легке перо

યૌનિક
યૌનિક લાલસા
yaunika
yaunika lālasā
сексуальний
сексуальне бажання

આદર્શ
આદર્શ શરીરનું વજન
ādarśa
ādarśa śarīranuṁ vajana
ідеальний
ідеальна вага тіла

ગુલાબી
ગુલાબી કોઠાનું ઉપકરણ
gulābī
gulābī kōṭhānuṁ upakaraṇa
рожевий
рожевий інтер‘єр кімнати

પૂર્ણ
પૂર્ણ કુટુંબ
pūrṇa
pūrṇa kuṭumba
повний
повна сім‘я

ઓનલાઇન
ઓનલાઇન કનેક્શન
ōnalā‘ina
ōnalā‘ina kanēkśana
онлайн
онлайн з‘єднання

કાંટાળીયું
કાંટાળીયું કાકટસ
kāṇṭāḷīyuṁ
kāṇṭāḷīyuṁ kākaṭasa
колючий
колючі кактуси
