Лексика
Вивчайте прикметники – ґуджаратська

મૂર્ખ
મૂર્ખ સ્ત્રી
mūrkha
mūrkha strī
тупий
тупа жінка

ખાલી
ખાલી સ્ક્રીન
khālī
khālī skrīna
порожній
порожній екран

ઉપજાઊ
ઉપજાઊ માટી
upajā‘ū
upajā‘ū māṭī
родючий
родючий грунт

ઝડપી
ઝડપી સ્કીયર
jhaḍapī
jhaḍapī skīyara
швидкий
швидкий лижник

આધારશ
દવાઓના આધારપર રોગી
ādhāraśa
davā‘ōnā ādhārapara rōgī
залежний
пацієнти, що залежать від ліків

અજાણ્યો
અજાણ્યો હેકર
ajāṇyō
ajāṇyō hēkara
невідомий
невідомий хакер

લીલું
લીલું શાકભાજી
līluṁ
līluṁ śākabhājī
зелений
зелені овочі

પ્રાચીન
પ્રાચીન પુસ્તકો
prācīna
prācīna pustakō
давній
давні книги

અદ્ભુત
અદ્ભુત વાસ
adbhuta
adbhuta vāsa
фантастичний
фантастичний перебування

અધિક
અધિક ભોજન
adhika
adhika bhōjana
рясний
рясний обід

ફાશિસ્ટ
ફાશિસ્ટ નારા
phāśisṭa
phāśisṭa nārā
фашистський
фашистський гасло
