Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/107298038.webp
પરમાણુવીય
પરમાણુવીય વિસ્ફોટ
paramāṇuvīya
paramāṇuvīya visphōṭa
атомний
атомний вибух
cms/adjectives-webp/148073037.webp
પુરુષ
પુરુષ શરીર
puruṣa
puruṣa śarīra
неможливий
неможливий доступ
cms/adjectives-webp/126272023.webp
સાંજવો
સાંજવો સૂર્યાસ્ત
sān̄javō
sān̄javō sūryāsta
вечірній
вечірній захід сонця
cms/adjectives-webp/116632584.webp
વળણવાળું
વળણવાળી રસ્તા
vaḷaṇavāḷuṁ
vaḷaṇavāḷī rastā
вигнута
вигнута дорога
cms/adjectives-webp/132679553.webp
ધની
ધની સ્ત્રી
dhanī
dhanī strī
багатий
багата жінка
cms/adjectives-webp/138057458.webp
અધિક
અધિક આવક
adhika
adhika āvaka
сліпий
сліпа жінка
cms/adjectives-webp/47013684.webp
અવિવાહિત
અવિવાહિત પુરુષ
avivāhita
avivāhita puruṣa
неодружений
неодружений чоловік
cms/adjectives-webp/118410125.webp
ખાવાય
ખાવાય મરચા
khāvāya
khāvāya maracā
їстівний
їстівні перці чилі
cms/adjectives-webp/170182295.webp
નકારાત્મક
નકારાત્મક સમાચાર
nakārātmaka
nakārātmaka samācāra
негативний
негативна новина
cms/adjectives-webp/135260502.webp
સોનેરી
સોનેરી પગોડા
sōnērī
sōnērī pagōḍā
блискавичний
блискавична подорож
cms/adjectives-webp/135852649.webp
મુક્ત
મુક્ત પરિવહન સાધન
mukta
mukta parivahana sādhana
тихий
тиха підказка
cms/adjectives-webp/89893594.webp
ગુસ્સેદાર
ગુસ્સેદાર પુરુષો
gus‘sēdāra
gus‘sēdāra puruṣō
розгніваний
розгнівані чоловіки