Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/45750806.webp
શ્રેષ્ઠ
શ્રેષ્ઠ જમવાનું
śrēṣṭha
śrēṣṭha jamavānuṁ
видатний
видатна їжа
cms/adjectives-webp/116959913.webp
ઉત્તમ
ઉત્તમ વિચાર
uttama
uttama vicāra
відмінний
відмінна ідея
cms/adjectives-webp/132189732.webp
ખરાબ
ખરાબ ધમકી
kharāba
kharāba dhamakī
злий
зла погроза
cms/adjectives-webp/170746737.webp
કાનૂની
કાનૂની બંદૂક
kānūnī
kānūnī bandūka
легальний
легальний пістоль
cms/adjectives-webp/170182295.webp
નકારાત્મક
નકારાત્મક સમાચાર
nakārātmaka
nakārātmaka samācāra
негативний
негативна новина
cms/adjectives-webp/133631900.webp
દુખી
દુખી પ્રેમ
dukhī
dukhī prēma
нещасний
нещасне кохання
cms/adjectives-webp/122783621.webp
દોગુણું
દોગુણો હેમબર્ગર
dōguṇuṁ
dōguṇō hēmabargara
подвійний
подвійний гамбургер
cms/adjectives-webp/115325266.webp
વર્તમાન
વર્તમાન તાપમાન
vartamāna
vartamāna tāpamāna
актуальний
актуальна температура
cms/adjectives-webp/49649213.webp
ન્યાયયુક્ત
ન્યાયયુક્ત વહેવાટ
n‘yāyayukta
n‘yāyayukta vahēvāṭa
справедливий
справедливе поділ
cms/adjectives-webp/148073037.webp
પુરુષ
પુરુષ શરીર
puruṣa
puruṣa śarīra
неможливий
неможливий доступ
cms/adjectives-webp/87672536.webp
તિગણું
તિગણું મોબાઇલ ચિપ
tigaṇuṁ
tigaṇuṁ mōbā‘ila cipa
троєчний
троєчний мобільний чіп
cms/adjectives-webp/96198714.webp
ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
відкритий
відкритий картон