መዝገበ ቃላት

ቅጽላት ተማሃሩ – ጉጃራቲ

cms/adjectives-webp/133802527.webp
આડાળ
આડાળ રેખા
āḍāḷa
āḍāḷa rēkhā
ናይ ገለልተኛ
ናይ ገለልተኛ መስመር
cms/adjectives-webp/115196742.webp
દિવાળિયા
દિવાળિયા વ્યક્તિ
divāḷiyā
divāḷiyā vyakti
ዘይትገበር
ዘይትገበር ሰብ
cms/adjectives-webp/118968421.webp
ઉપજાઊ
ઉપજાઊ માટી
upajā‘ū
upajā‘ū māṭī
ፍራውይ
ፍራውይ ምድሪ
cms/adjectives-webp/166838462.webp
પૂર્ણ
પૂર્ણ ટાકલું
pūrṇa
pūrṇa ṭākaluṁ
ፍጹም
ፍጹም በልጸጽ
cms/adjectives-webp/74903601.webp
મૂર્ખ
મૂર્ખ વાતચીત
mūrkha
mūrkha vātacīta
ብልሕቲት
ብልሕቲት ክንፍታት
cms/adjectives-webp/116632584.webp
વળણવાળું
વળણવાળી રસ્તા
vaḷaṇavāḷuṁ
vaḷaṇavāḷī rastā
ዝበለጠ
ዝበለጠ መንገዲ
cms/adjectives-webp/87672536.webp
તિગણું
તિગણું મોબાઇલ ચિપ
tigaṇuṁ
tigaṇuṁ mōbā‘ila cipa
ሶስተ-ወገድ
ሶስተ-ወገድ ሞባይል ቺፕ
cms/adjectives-webp/172157112.webp
પ્રેમળ
પ્રેમળ જોડી
prēmaḷa
prēmaḷa jōḍī
ሮማንቲክ
ሮማንቲክ ግልጋሎት
cms/adjectives-webp/131822697.webp
ઓછું
ઓછું ખોરાક
ōchuṁ
ōchuṁ khōrāka
ጸልዩ
ጸልዩ መግቢ
cms/adjectives-webp/122184002.webp
પ્રાચીન
પ્રાચીન પુસ્તકો
prācīna
prācīna pustakō
ትሪፍ ሽማ
ትሪፍ ሽማ ካብኒ
cms/adjectives-webp/82537338.webp
કડાક
કડાક ચોકલેટ
kaḍāka
kaḍāka cōkalēṭa
ጠጡር
ጠጡር ሽኮላታ
cms/adjectives-webp/93088898.webp
અનંત
અનંત રસ્તો
ananta
ananta rastō
ዘይበቁል
መንገዲ ዘይበቁል