Речник
Научите придеве гуџарати

વૈવિધ્યપૂર્ણ
વૈવિધ્યપૂર્ણ ફળપ્રસ્તુતિ
vaividhyapūrṇa
vaividhyapūrṇa phaḷaprastuti
разнолик
разнолика понуда воћа

પ્રતિભાશાળી
પ્રતિભાશાળી વેશભૂષા
pratibhāśāḷī
pratibhāśāḷī vēśabhūṣā
генијалан
генијална маскирања

સમલૈંગિક
બે સમલૈંગિક પુરુષો
samalaiṅgika
bē samalaiṅgika puruṣō
хомосексуалан
два хомосексуална мушкараца

ઉપજાઊ
ઉપજાઊ માટી
upajā‘ū
upajā‘ū māṭī
плодан
плодно земљиште

ઈર્ષ્યાળું
ઈર્ષ્યાળી સ્ત્રી
īrṣyāḷuṁ
īrṣyāḷī strī
љубоморан
љубоморна жена

અજાણ્યો
અજાણ્યો હેકર
ajāṇyō
ajāṇyō hēkara
сам
соло пас

શેષ
શેષ હિમ
śēṣa
śēṣa hima
преостали
преостали снијег

એરોડાયનામિક
એરોડાયનામિક આકાર
ērōḍāyanāmika
ērōḍāyanāmika ākāra
аеродинамичан
аеродинамичан облик

આપત્તિજનક
આપત્તિજનક મગર
āpattijanaka
āpattijanaka magara
опасно
опасни крокодил

પ્રિય
પ્રિય પાલતુ પ્રાણી
priya
priya pālatu prāṇī
драг
драги љубимци

પહેલાનો
પહેલાનો ભાગીદાર
pahēlānō
pahēlānō bhāgīdāra
претходни
претходни партнер
