Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/131822697.webp
ઓછું
ઓછું ખોરાક
ōchuṁ
ōchuṁ khōrāka
мало
мало їжі
cms/adjectives-webp/45150211.webp
વફાદાર
વફાદાર પ્રેમનો ચિહ્ન
vaphādāra
vaphādāra prēmanō cihna
вірний
знак вірної любові
cms/adjectives-webp/104397056.webp
તૈયાર
લાગભગ તૈયાર ઘર
taiyāra
lāgabhaga taiyāra ghara
готовий
майже готовий будинок
cms/adjectives-webp/68653714.webp
ઈવેજેલીકલ
ઈવેજેલીકલ પુરોહિત
īvējēlīkala
īvējēlīkala purōhita
протестантський
протестантський священник
cms/adjectives-webp/93088898.webp
અનંત
અનંત રસ્તો
ananta
ananta rastō
нескінченний
нескінченна дорога
cms/adjectives-webp/128406552.webp
રાગી
રાગી પોલીસવાળો
rāgī
rāgī pōlīsavāḷō
гнівний
гнівний поліцейський
cms/adjectives-webp/116766190.webp
ઉપલબ્ધ
ઉપલબ્ધ દવા
upalabdha
upalabdha davā
доступний
доступний медикамент
cms/adjectives-webp/169232926.webp
સમર્થ
સમર્થ દાંત
samartha
samartha dānta
ідеальний
ідеальні зуби
cms/adjectives-webp/110722443.webp
ગોળ
ગોળ બોલ
gōḷa
gōḷa bōla
круглий
круглий м‘яч
cms/adjectives-webp/118410125.webp
ખાવાય
ખાવાય મરચા
khāvāya
khāvāya maracā
їстівний
їстівні перці чилі
cms/adjectives-webp/132514682.webp
સહાયક
સહાયક મહિલા
sahāyaka
sahāyaka mahilā
допоможущий
допоможуща дама
cms/adjectives-webp/100573313.webp
પ્રિય
પ્રિય પાલતુ પ્રાણી
priya
priya pālatu prāṇī
милий
милі домашні тварини