Лексика

Вивчайте прикметники – ґуджаратська

cms/adjectives-webp/125831997.webp
ઉપયોગયોગ્ય
ઉપયોગયોગ્ય અંડાં
upayōgayōgya
upayōgayōgya aṇḍāṁ
придатний
придатні яйця
cms/adjectives-webp/166035157.webp
કાયદાકીય
કાયદાકીય સમસ્યા
kāyadākīya
kāyadākīya samasyā
юридичний
юридична проблема
cms/adjectives-webp/130372301.webp
એરોડાયનામિક
એરોડાયનામિક આકાર
ērōḍāyanāmika
ērōḍāyanāmika ākāra
аеродинамічний
аеродинамічна форма
cms/adjectives-webp/170766142.webp
મજબૂત
મજબૂત તૂફાન
majabūta
majabūta tūphāna
сильний
сильні вітрові вихори
cms/adjectives-webp/141370561.webp
લાજીવંત
લાજીવંત કન્યા
lājīvanta
lājīvanta kan‘yā
безстрашний
безстрашний парашутист
cms/adjectives-webp/104559982.webp
રોજનું
રોજનું સ્નાન
rōjanuṁ
rōjanuṁ snāna
повсякденний
повсякденна купіль
cms/adjectives-webp/109775448.webp
અમૂલ્ય
અમૂલ્ય હીરા
amūlya
amūlya hīrā
незціненний
незціненний діамант
cms/adjectives-webp/132447141.webp
અપંગ
અપંગ પુરુષ
apaṅga
apaṅga puruṣa
хромий
хромий чоловік
cms/adjectives-webp/132012332.webp
હોશિયાર
હોશિયાર કન્યા
hōśiyāra
hōśiyāra kan‘yā
розумний
розумна дівчина
cms/adjectives-webp/164795627.webp
સ્વમાંહણાવેલ
સ્વમાંહણાવેલ એર્ડબેરી પિયુંટ
svamānhaṇāvēla
svamānhaṇāvēla ērḍabērī piyuṇṭa
домашній
домашній клубничний коктейль
cms/adjectives-webp/39465869.webp
સમયસીમિત
સમયસીમિત પાર્કિંગ સમય
samayaseemit
samayaseemit paarking samay
терміновий
терміновий час паркування
cms/adjectives-webp/127330249.webp
અતિસર્જનશીલ
અતિસર્જનશીલ સાંતાક્લોઝ
atisarjanaśīla
atisarjanaśīla sāntāklōjha
поспішний
поспішний Санта