Ordforråd
Lær adjektiver – gujarati

હૃદયસ્પર્શી
હૃદયસ્પર્શી સૂપ
hr̥dayasparśī
hr̥dayasparśī sūpa
hjertevarm
den hjertevarme suppen

રાગી
રાગી પોલીસવાળો
rāgī
rāgī pōlīsavāḷō
sint
den sinte politimannen

હાસ્યપ્રદ
હાસ્યપ્રદ વેષભૂષા
hāsyaprada
hāsyaprada vēṣabhūṣā
morsom
den morsomme utkledningen

સ્વાદિષ્ટ
સ્વાદિષ્ટ પિઝા
svādiṣṭa
svādiṣṭa pijhā
deilig
en deilig pizza

જન્મતા
તાજેતરમાં જન્મેલી બાળક
janmatā
tājētaramāṁ janmēlī bāḷaka
nyfødt
en nyfødt baby

દુરવર્તી
દુરવર્તી બાળક
duravartī
duravartī bāḷaka
uoppdragen
det uoppdragne barnet

રસપ્રદ
રસપ્રદ દ્રવ
rasaprada
rasaprada drava
interessant
den interessante væsken

અસતર્ક
અસતર્ક બાળક
asatarka
asatarka bāḷaka
uforsiktig
det uforsiktige barnet

मूर्खपना
मूर्खपना जोड़ी
mūrkhapanā
mūrkhapanā jōṛī
tåpelig
et tåpelig par

ખાવાય
ખાવાય મરચા
khāvāya
khāvāya maracā
spiselig
de spiselige chilipepperne

આપત્તિજનક
આપત્તિજનક મગર
āpattijanaka
āpattijanaka magara
farlig
det farlige krokodillet
