Ordforråd
Lær adjektiver – gujarati

અપઠિત
અપઠિત લખાણ
apaṭhita
apaṭhita lakhāṇa
uleslig
den uleselige teksten

સાફ
સાફ વસ્ત્ર
sāpha
sāpha vastra
ren
ren vask

ઉપયોગયોગ્ય
ઉપયોગયોગ્ય અંડાં
upayōgayōgya
upayōgayōgya aṇḍāṁ
brukbar
brukbare egg

પાગલ
પાગલ વિચાર
pāgala
pāgala vicāra
gal
den gale tanken

ઉત્તમ
ઉત્તમ વિચાર
uttama
uttama vicāra
utmerket
en utmerket idé

મૈત્રીપૂર્વક
મૈત્રીપૂર્વક આલિંગન
maitrīpūrvaka
maitrīpūrvaka āliṅgana
vennskapelig
den vennskapelige omfavnelsen

દુખી
દુખી પ્રેમ
dukhī
dukhī prēma
ulykkelig
en ulykkelig kjærlighet

સ્વમાંહણાવેલ
સ્વમાંહણાવેલ એર્ડબેરી પિયુંટ
svamānhaṇāvēla
svamānhaṇāvēla ērḍabērī piyuṇṭa
hjemmelaget
den hjemmelagde jordbærbowlen

મૂર્ખ
મૂર્ખ સ્ત્રી
mūrkha
mūrkha strī
dum
en dum kvinne

ભયાનક
ભયાનક હાય
bhayānaka
bhayānaka hāya
forferdelig
den forferdelige haien

ભારતીય
ભારતીય મુખાવસ
bhāratīya
bhāratīya mukhāvasa
indisk
et indisk ansikt
