መዝገበ ቃላት

ቅጽላት ተማሃሩ – ጉጃራቲ

cms/adjectives-webp/133018800.webp
ટૂંકું
ટૂંકુ નજર
ṭūṅkuṁ
ṭūṅku najara
ነጭር
ነጭር ላዕሊ
cms/adjectives-webp/100004927.webp
મીઠું
મીઠી મિઠાઇ
mīṭhuṁ
mīṭhī miṭhā‘i
በማርነት
በማርነት ኮንፈክት
cms/adjectives-webp/119887683.webp
જૂનું
જૂની સ્ત્રી
jūnuṁ
jūnī strī
ሽማ
ሽማ ሽፍታ
cms/adjectives-webp/122973154.webp
પથ્થરીલું
પથ્થરીલું રસ્તો
paththarīluṁ
paththarīluṁ rastō
ብርንግግር
ብርንግግር ደቀፊ
cms/adjectives-webp/166035157.webp
કાયદાકીય
કાયદાકીય સમસ્યા
kāyadākīya
kāyadākīya samasyā
መንግስቲኣዊ
መንግስቲኣዊ ትካል
cms/adjectives-webp/102746223.webp
અદયાળ
અદયાળ માણસ
adayāḷa
adayāḷa māṇasa
ዘይብልህ
ዘይብልህ ወንድም
cms/adjectives-webp/118445958.webp
ડરાળું
ડરાળું પુરુષ
ḍarāḷuṁ
ḍarāḷuṁ puruṣa
ዘይትረፍሕ
ዘይትረፍሕ ሰብ
cms/adjectives-webp/177266857.webp
વાસ્તવિક
વાસ્તવિક વિજય
vāstavika
vāstavika vijaya
ሓቂካዊ
ሓቂካዊ ድልድይ
cms/adjectives-webp/40894951.webp
રોમાંચક
રોમાંચક કથા
rōmān̄caka
rōmān̄caka kathā
ቀላል
ቀላል ታሪክ
cms/adjectives-webp/74679644.webp
સરળ
સરળ નમૂનો સૂચી
saraḷa
saraḷa namūnō sūcī
ኣብ ቀለጠግሲ
ኣብ ቀለጠግሲ መጽሐፍ
cms/adjectives-webp/133626249.webp
સ્વદેશી
સ્વદેશી ફળ
svadēśī
svadēśī phaḷa
ደቂ ሃገር
ደቂ ሃገር ፍራውቲ
cms/adjectives-webp/140758135.webp
ઠંડી
ઠંડી પેય
ṭhaṇḍī
ṭhaṇḍī pēya
በርድ
በርድ መጠጣት