መዝገበ ቃላት
ቅጽላት ተማሃሩ – ጉጃራቲ

ગુસ્સેદાર
ગુસ્સેદાર પુરુષો
gus‘sēdāra
gus‘sēdāra puruṣō
ዝብለት
ዝብለት ሰባት

દ્રશ્યમાન
દ્રશ્યમાન પર્વત
draśyamāna
draśyamāna parvata
ምስቲያን
ምስቲያን ተራራ

સકારાત્મક
સકારાત્મક દૃષ્ટિકોણ
sakārātmaka
sakārātmaka dr̥ṣṭikōṇa
ብርሃን
ብርሃን ምልኪዓን

નાબાળિક
નાબાળિક કન્યા
nābāḷika
nābāḷika kan‘yā
ዘይካልዓ
ዘይካልዓ ታሪክ

ઓનલાઇન
ઓનલાઇન કનેક્શન
ōnalā‘ina
ōnalā‘ina kanēkśana
ብሂልና
ብሂልና ግብጺ

પ્રસિદ્ધ
પ્રસિદ્ધ એફિલ ટાવર
prasid‘dha
prasid‘dha ēphila ṭāvara
ዝተውሃበ
ዝተውሃበ ምንሬት ኤፍለ ቶር

અપંગ
અપંગ પુરુષ
apaṅga
apaṅga puruṣa
ዝሓለፈ
ዝሓለፈ ሰብ

ફિટ
ફિટ સ્ત્રી
phiṭa
phiṭa strī
ብሕግጺ
ብሕግጺ ሴት

સમાપ્ત
સમાપ્ત હિમ સફાઈ
samāpta
samāpta hima saphā‘ī
ዝተኣገበ
ዝተኣገበ ማውጻውጺ በረዶ

નબળું
નબળી રોગી
nabaḷuṁ
nabaḷī rōgī
ዝተዓወጠ
ዝተዓወጠ ሕማማ

ભારતીય
ભારતીય મુખાવસ
bhāratīya
bhāratīya mukhāvasa
ህንዲ
ህንዲ ወጻሕፍ
