لغتونه
صفتونه زده کړئ – Gujarati

શક્તિશાળી
શક્તિશાળી સિંહ
śaktiśāḷī
śaktiśāḷī sinha
قوي
يو قوي شیر

ઋણમય
ઋણગ્રસ્ત વ્યક્તિ
r̥ṇamaya
r̥ṇagrasta vyakti
قرضدار
د قرضدار شخص

પહેલું
પહેલી વાર્તા
pahēluṁ
pahēlī vārtā
پخوانی
د پخوانی قصه

અંગ્રેજી
અંગ્રેજી પાઠશાળા
aṅgrējī
aṅgrējī pāṭhaśāḷā
انګریزی
د انګریزی تعلیم

તૈયાર
લાગભગ તૈયાર ઘર
taiyāra
lāgabhaga taiyāra ghara
تمام شوی
د تمام شوی کور

લાંબું
લાંબી વાળ
lāmbuṁ
lāmbī vāḷa
اوږد
اوږد ویښتنې

એકવારી
એકવારીની નદીની બંધ
ēkavārī
ēkavārīnī nadīnī bandha
یوځایي
یوځایي آبی ډله

જૂનું
જૂની સ્ત્રી
jūnuṁ
jūnī strī
زوړ
یوه زوړه ښځه

અપઠિત
અપઠિત લખાણ
apaṭhita
apaṭhita lakhāṇa
ناليکښابېلی
ناليکښابېلی متن

અવિવાહિત
અવિવાહિત પુરુષ
avivāhita
avivāhita puruṣa
ناواده
یو ناواده سړی

જરૂરી
જરૂરી ફ્લેશલાઇટ
jarūrī
jarūrī phlēśalā‘iṭa
ضروري
د ضروري د فانوس
