Woordenlijst
Leer bijvoeglijke naamwoorden – Gujarati

સારું
સારી શાકભાજી
sāruṁ
sārī śākabhājī
gezond
de gezonde groenten

ધુંધલી
ધુંધલી બીયર
dhundhalī
dhundhalī bīyara
troebel
een troebel bier

સફળ
સફળ વિદ્યાર્થીઓ
saphaḷa
saphaḷa vidyārthī‘ō
succesvol
succesvolle studenten

છેલ્લું
છેલ્લું ઇચ્છાશક્તિ
chēlluṁ
chēlluṁ icchāśakti
laatste
de laatste wens

ધ્યાનપૂર્વક
ધ્યાનપૂર્વક કાર ધોવું
dhyānapūrvaka
dhyānapūrvaka kāra dhōvuṁ
zorgvuldig
een zorgvuldige autowasbeurt

વિશેષ
વિશેષ રુચિ
viśēṣa
viśēṣa ruci
speciaal
de speciale interesse

ઈવેજેલીકલ
ઈવેજેલીકલ પુરોહિત
īvējēlīkala
īvējēlīkala purōhita
protestants
de protestantse priester

સ્લોવેનિયાઈ
સ્લોવેનિયાઈ રાજધાની
slōvēniyā‘ī
slōvēniyā‘ī rājadhānī
Sloveens
de Sloveense hoofdstad

વફાદાર
વફાદાર પ્રેમનો ચિહ્ન
vaphādāra
vaphādāra prēmanō cihna
trouw
een teken van trouwe liefde

અતિસર્જનશીલ
અતિસર્જનશીલ સાંતાક્લોઝ
atisarjanaśīla
atisarjanaśīla sāntāklōjha
haastig
de gehaaste kerstman

ખોલાયેલું
ખોલાયેલું ડબ્બો
khōlāyēluṁ
khōlāyēluṁ ḍabbō
geopend
de geopende doos
