Woordenlijst
Leer bijvoeglijke naamwoorden – Gujarati

કાંટાળીયું
કાંટાળીયું કાકટસ
kāṇṭāḷīyuṁ
kāṇṭāḷīyuṁ kākaṭasa
stekelig
de stekelige cactussen

ગુલાબી
ગુલાબી કોઠાનું ઉપકરણ
gulābī
gulābī kōṭhānuṁ upakaraṇa
roze
een roze kamerinrichting

ઋણમય
ઋણગ્રસ્ત વ્યક્તિ
r̥ṇamaya
r̥ṇagrasta vyakti
schuldbeladen
het schuldbeladen individu

ઈર્ષ્યાળું
ઈર્ષ્યાળી સ્ત્રી
īrṣyāḷuṁ
īrṣyāḷī strī
jaloers
de jaloerse vrouw

તાજગી
તાજગી વાહન
tājagī
tājagī vāhana
flitsend
een flitsende auto

અસામાન્ય
અસામાન્ય પંકિ
asāmān‘ya
asāmān‘ya paṅki
ongewoon
ongewone paddenstoelen

ગોળ
ગોળ બોલ
gōḷa
gōḷa bōla
rond
de ronde bal

જૂનું
જૂની સ્ત્રી
jūnuṁ
jūnī strī
oud
een oude dame

ડરાવતો
ડરાવતો આવૃત્તિ
ḍarāvatō
ḍarāvatō āvr̥tti
eng
een enge verschijning

સમાન
બે સમાન પેટરન
samāna
bē samāna pēṭarana
gelijk
twee gelijke patronen

ટેકનિકલ
ટેકનિકલ અદ્ભુતવાત
ṭēkanikala
ṭēkanikala adbhutavāta
technisch
een technisch wonder
