Szókincs
Ismerje meg a mellékneveket – tamil

நலமான
நலமான உத்வேகம்
nalamāṉa
nalamāṉa utvēkam
barátságos
egy barátságos ajánlat

பிராத்தினிதமான
பிராத்தினிதமான வாழ்த்து
pirāttiṉitamāṉa
pirāttiṉitamāṉa vāḻttu
személyes
a személyes köszöntés

பச்சை
பச்சை காய்கறி
paccai
paccai kāykaṟi
zöld
a zöld zöldség

கடைசி
கடைசி விருப்பம்
kaṭaici
kaṭaici viruppam
utolsó
az utolsó akarat

அதிர்ஷ்டப் பூண்டான
அதிர்ஷ்டப் பூண்டான கதை
atirṣṭap pūṇṭāṉa
atirṣṭap pūṇṭāṉa katai
izgalmas
az izgalmas történet

சிறந்த
சிறந்த ஐயம்
ciṟanta
ciṟanta aiyam
kiváló
egy kiváló ötlet

உதவிகரமான
ஒரு உதவிகரமான ஆலோசனை
utavikaramāṉa
oru utavikaramāṉa ālōcaṉai
hasznos
egy hasznos tanácsadás

கல்வி அறிந்த
கல்வி அறிந்த பொறியாளர்
kalvi aṟinta
kalvi aṟinta poṟiyāḷar
kompetens
a kompetens mérnök

கடுமையான
கடுமையான பம்பளிமுசு
kaṭumaiyāṉa
kaṭumaiyāṉa pampaḷimucu
keserű
keserű grapefruitok

பயன்படுத்தக்கூடிய
பயன்படுத்தக்கூடிய முட்டாள்
payaṉpaṭuttakkūṭiya
payaṉpaṭuttakkūṭiya muṭṭāḷ
használható
használható tojások

சாதாரண
சாதாரண மனநிலை
cātāraṇa
cātāraṇa maṉanilai
pozitív
egy pozitív hozzáállás
