Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

ઈવેજેલીકલ
ઈવેજેલીકલ પુરોહિત
īvējēlīkala
īvējēlīkala purōhita
evangelisk
den evangeliske præst

જરૂરી
જરૂરી શીતળ ટાયર
jarūrī
jarūrī śītaḷa ṭāyara
nødvendig
den nødvendige vinterdækning

ભયાનક
ભયાનક ધમકી
bhayānaka
bhayānaka dhamakī
forfærdelig
den forfærdelige trussel

ભારી
ભારી સોફો
bhārī
bhārī sōphō
tung
en tung sofa

આયરિશ
આયરિશ કિનારો
āyariśa
āyariśa kinārō
irsk
den irske kyst

રોમાંચક
રોમાંચક કથા
rōmān̄caka
rōmān̄caka kathā
spændende
den spændende historie

ભયાનક
ભયાનક બોક્સર
bhayānaka
bhayānaka bōksara
grim
den grimme bokser

ચુપચાપ
ચુપચાપ કન્યાઓ
cupacāpa
cupacāpa kan‘yā‘ō
tavst
de tavse piger

વિલમ્બિત
વિલમ્બિત પ્રસ્થાન
vilambit
vilambit prasthaan
forsinket
den forsinkede afgang

રાષ્ટ્રીય
રાષ્ટ્રીય ધ્વજ
rāṣṭrīya
rāṣṭrīya dhvaja
national
de nationale flag

અર્ધ
અર્ધ સફળ
ardha
ardha saphaḷa
halv
den halve æble
