Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

ભીજેલું
ભીજેલા કપડા
bhījēluṁ
bhījēlā kapaḍā
våd
det våde tøj

શેષ
શેષ હિમ
śēṣa
śēṣa hima
rest
den resterende sne

છેલ્લું
છેલ્લું ઇચ્છાશક્તિ
chēlluṁ
chēlluṁ icchāśakti
sidste
den sidste vilje

સંપૂર્ણ
સંપૂર્ણ ઇન્દ્રધનુષ
sampūrṇa
sampūrṇa indradhanuṣa
fuldstændig
en fuldstændig regnbue

બુદ્ધિશીલ
બુદ્ધિશીલ વિદ્યાર્થી
bud‘dhiśīla
bud‘dhiśīla vidyārthī
intelligent
en intelligent elev

અસામાન્ય
અસામાન્ય પંકિ
asāmān‘ya
asāmān‘ya paṅki
usædvanlig
usædvanlige svampe

હૃદયસ્પર્શી
હૃદયસ્પર્શી સૂપ
hr̥dayasparśī
hr̥dayasparśī sūpa
hjertevarm
den hjertevarme suppe

તૈયાર
તૈયાર દૌડકરો
taiyāra
taiyāra dauḍakarō
klar
de klarere løbere

વૈશ્વિક
વૈશ્વિક વિશ્વઅર્થ
vaiśvika
vaiśvika viśva‘artha
global
den globale verdensøkonomi

વળણવાળું
વળણવાળી રસ્તા
vaḷaṇavāḷuṁ
vaḷaṇavāḷī rastā
kurvet
den kurvede vej

વર્તમાન
વર્તમાન તાપમાન
vartamāna
vartamāna tāpamāna
aktuel
den aktuelle temperatur
