Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

વળણવાળું
વળણવાળી રસ્તા
vaḷaṇavāḷuṁ
vaḷaṇavāḷī rastā
kurvet
den kurvede vej

અવશ્ય
અવશ્ય મજા
avashy
avashy maja
absolut
en absolut fornøjelse

છેલ્લું
છેલ્લું ઇચ્છાશક્તિ
chēlluṁ
chēlluṁ icchāśakti
sidste
den sidste vilje

પાગલ
પાગલ સ્ત્રી
pāgala
pāgala strī
skør
en skør kvinde

વૈવિધ્યપૂર્ણ
વૈવિધ્યપૂર્ણ ફળપ્રસ્તુતિ
vaividhyapūrṇa
vaividhyapūrṇa phaḷaprastuti
varieret
et varieret frugttilbud

તાજગી
તાજગી વાહન
tājagī
tājagī vāhana
rap
en rap bil

મૂર્ખ
મૂર્ખ યોજના
mūrkha
mūrkha yōjanā
dum
en dum plan

સ્પષ્ટ
સ્પષ્ટ ચશ્મા
spaṣṭa
spaṣṭa caśmā
tydelig
de tydelige briller

અમર્યાદિત
અમર્યાદિત સંગ્રહણ
Amaryādita
amaryādita saṅgrahaṇa
ubegrænset
den ubegrænsede opbevaring

પૂર્ણ
પૂર્ણ ખરીદદારીની ગાળી
pūrṇa
pūrṇa kharīdadārīnī gāḷī
fuld
en fuld indkøbsvogn

વાદળદાર
વાદળદાર આકાશ
vādaḷadāra
vādaḷadāra ākāśa
skyet
den overskyede himmel
