Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

તાત્કાલિક
તાત્કાલિક મદદ
tātkālika
tātkālika madada
presserende
presserende hjælp

ખરાબ
ખરાબ ધમકી
kharāba
kharāba dhamakī
ond
en ond trussel

રોમાંચક
રોમાંચક કથા
rōmān̄caka
rōmān̄caka kathā
spændende
den spændende historie

ધની
ધની સ્ત્રી
dhanī
dhanī strī
rig
en rig kvinde

લાજીવંત
લાજીવંત કન્યા
lājīvanta
lājīvanta kan‘yā
genert
en genert pige

સુંદર
સુંદર કન્યા
sundara
sundara kan‘yā
smuk
den smukke pige

દોગુણું
દોગુણો હેમબર્ગર
dōguṇuṁ
dōguṇō hēmabargara
dobbelt
den dobbelte hamburger

વિનોદી
વિનોદી વેશભૂષા
vinōdī
vinōdī vēśabhūṣā
morsom
den morsomme udklædning

નારંગી
નારંગી ખુબાણી
nāraṅgī
nāraṅgī khubāṇī
orange
orange abrikoser

વૈવિધ્યપૂર્ણ
વૈવિધ્યપૂર્ણ ફળપ્રસ્તુતિ
vaividhyapūrṇa
vaividhyapūrṇa phaḷaprastuti
varieret
et varieret frugttilbud

મૃદુ
મૃદુ પલંગ
mr̥du
mr̥du palaṅga
blød
den bløde seng
