Ordliste
Lær adjektiver – Gujarati

શીતયુક્ત
શીતયુક્ત પ્રદેશ
śītayukta
śītayukta pradēśa
vinterlig
det vinterlige landskab

રાગી
રાગી પોલીસવાળો
rāgī
rāgī pōlīsavāḷō
vred
den vrede betjent

આયરિશ
આયરિશ કિનારો
āyariśa
āyariśa kinārō
irsk
den irske kyst

ફિટ
ફિટ સ્ત્રી
phiṭa
phiṭa strī
fit
en fit kvinde

અવિવાહિત
અવિવાહિત પુરુષ
avivāhita
avivāhita puruṣa
ugift
en ugift mand

પુરુષ
પુરુષ શરીર
puruṣa
puruṣa śarīra
mandlig
en mandlig krop

અંગ્રેજી
અંગ્રેજી પાઠશાળા
aṅgrējī
aṅgrējī pāṭhaśāḷā
engelsk
den engelske undervisning

ઉપસ્થિત
ઉપસ્થિત ઘંટી
upasthita
upasthita ghaṇṭī
til stede
en tilstedeværende klokke

ગંદા
ગંદા સ્પોર્ટશુઝ
gandā
gandā spōrṭaśujha
beskidt
de beskidte sportssko

પાતલું
પાતલું ઝૂલતું પુલ
pātaluṁ
pātaluṁ jhūlatuṁ pula
smal
den smalle hængebro

ઢળાવટી
ઢળાવટો પર્વત
ḍhaḷāvaṭī
ḍhaḷāvaṭō parvata
stejl
det stejle bjerg
