Ordforråd
Lær adjektiver – gujarati

ઉભો
ઉભો ચટ્ટાણ
ubhō
ubhō caṭṭāṇa
loddrett
en loddrett fjellvegg

લોકપ્રિય
લોકપ્રિય દાંત
lōkapriya
lōkapriya dānta
løs
den løse tannen

ટૂંકું
ટૂંકુ નજર
ṭūṅkuṁ
ṭūṅku najara
kort
et kort blikk

પ્રત્યેક
પ્રત્યેક વૃક્ષ
pratyēka
pratyēka vr̥kṣa
enkel
det enkelte treet

વૈશ્વિક
વૈશ્વિક વિશ્વઅર્થ
vaiśvika
vaiśvika viśva‘artha
global
den globale verdensøkonomien

અનાવશ્યક
અનાવશ્યક છાતુ
anāvaśyaka
anāvaśyaka chātu
unødvendig
den unødvendige paraplyen

અરસાંવ
અરસાંવ સાયકલ માર્ગ
arasānva
arasānva sāyakala mārga
ubesværet
den ubesværete sykkelstien

તૈયાર
તૈયાર દૌડકરો
taiyāra
taiyāra dauḍakarō
klar
de klare løperne

ગુસ્સેદાર
ગુસ્સેદાર પુરુષો
gus‘sēdāra
gus‘sēdāra puruṣō
sint
de sinte mennene

કાળો
એક કાળી ડ્રેસ
kāḷō
ēka kāḷī ḍrēsa
svart
en svart kjole

પ્રતિભાશાળી
પ્રતિભાશાળી વેશભૂષા
pratibhāśāḷī
pratibhāśāḷī vēśabhūṣā
genial
en genial forkledning
