Ordforråd
Lær adjektiver – gujarati

કઠીણ
કઠીણ પર્વતારોહણ
kaṭhīṇa
kaṭhīṇa parvatārōhaṇa
vanskelig
den vanskelige fjellklatringen

ઉલટું
ઉલટું દિશા
ulaṭuṁ
ulaṭuṁ diśā
feil
den feil retningen

સુંદર
સુંદર કન્યા
sundara
sundara kan‘yā
pen
den pene jenta

પ્રતિભાશાળી
પ્રતિભાશાળી વેશભૂષા
pratibhāśāḷī
pratibhāśāḷī vēśabhūṣā
genial
en genial forkledning

અજાણ્યો
અજાણ્યો હેકર
ajāṇyō
ajāṇyō hēkara
ukjent
den ukjente hackeren

ટેકનિકલ
ટેકનિકલ અદ્ભુતવાત
ṭēkanikala
ṭēkanikala adbhutavāta
teknisk
et teknisk mirakel

નિદ્રાળુ
નિદ્રાળુ અવસ્થા
nidrāḷu
nidrāḷu avasthā
søvnig
søvnig fase

ફિનિશ
ફિનિશ રાજધાની
phiniśa
phiniśa rājadhānī
finsk
den finske hovedstaden

ફાટું
ફાટેલો ટાયર
phāṭuṁ
phāṭēlō ṭāyara
flat
den flate dekken

બંધ
બંધ દરવાજો
bandha
bandha daravājō
låst
den låste døren

ઈમાનદાર
ઈમાનદાર પ્રતિજ્ઞા
īmānadāra
īmānadāra pratijñā
ærlig
den ærlige eden
